1 smiley skiller sig ud fra de andre – men meget få finder den på 10 sekunder: Kan du?

På det seneste er jeg begyndt at sidde mere med hjernevridere, optiske illusioner, krydsordord og lignende, der virkelig får hjernen til at arbejde på højtryk. Jeg bilder mig ind, at det er med til at holde hjernen i topform, og at det er meget vigtigt i en tid, hvor teknologien hjælper os med det meste.

Det kan være meget simple udfordringer, og behøver ikke at være så pokkers komplieret. Det vigtige er at træne hjernecellerne – og det skader selvfølgelig heller ikke at lade sit indre konkurrenceinstinkt få frit løb.

Billedet nedenfor er i al sin enkelthed et perfekt eksempel på noget, der kan give os en tiltrængt pause på arbejdet eller tv-kiggeriet. At bare glo ind i en skærm hele dagen kan være anstrengende – og derfor er det kun sundt at stimulere hjernen på en lidt anderledes måde i et stykke tid.

At løse optiske illusioner, puslespil eller hjernevridere kræver, at hjernen og øjnene samarbejder.

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines er det kun de færreste, der er i stand til at løse denne hjernevrider på 10 sekunder. Jeg gjorde det lige præcis – men det er faktisk ikke så nemt, som man ellers tror ved første øjekast.

En speciel detalje

På billedet nedenfor er der 152 glade smileys. Men en af dem er lidt gladere end det andre, hvis man kan sige det. Den skiller hvert fald ud sammenlignet med de andre – og selv om den ikke er helt let af finde, så skiller den sig ud. Du skal primært lede efter en meget specifik detalje!

Så er du så heldig at finde smileyen, der skiller sig ud fra de andre? Du har 10 sekunder til at løse opgaven!

Fandt du smileyen på 10 sekunder?

Det rigtige svar kommer her nedenfor! Se inden for den røde cirkel – øjnene er større på den smiley, der skiller sig ud.

Kunne du løse opgaven? Så tryk på del-knappen eller send udfordringen videre til dine venner!