Vits: Parret bliver gift og får 7 børn – men 40 år senere afslører konen sin intime hemmelighed

Sommeren står for døren, og selvom det i denne tid ikke burde være et problem at holde humøret højt, kan vi godt have brug for hjælp til at grine og smile lidt mere.

For det at grine kan virke være opkvikkende, og noget, der næsten altid er garant for et godt grin, er en sjov røverhistorie. De plejer ofte at være ganske dumme og lette at tage til sig, samtidig med at de ofte har et frækt tema, hvilket får de fleste til at grine.

Netop derfor tænkte vi, at vi ville byde dig på en fræk vits, der indeholder alt det ovenstående! Go’ læselyst!

Et ældre ægtepar havde levet et langt og lykkeligt liv sammen. For at fejre kærligheden efter 40 års ægteskab tog de ud at spise på en dyr restaurant i byen, og der blev ikke sparet på noget.

I årenes løb havde de rejst en del – og fået hele 7 børn sammen.

Mens de får desserten serveret, læner manden sig frem mod sin kone og siger:

– Skat! Nu har vi været gift i hele 40 år og fået 7 børn. Det var har været den bedste tid i mit liv, og jeg kunne ikke være lykkeligere, end jeg er lige nu. Men der er dog noget, jeg gerne vil spørge dig om.

“Ligner ikke de andre børn”

– Det har plaget mig længe – og jeg finder aldrig sindsro, hvis jeg ikke får svar på mit spørgsmål. Lige siden vi fik vores syvende barn, har jeg ikke kunnet slippe tanken om, at han slet ikke ligner eller minder om de andre seks. Så jeg er nødt til at spørge – har han en anden biologisk far?

Konen retter straks blikket ned i bordet, sukker dybt og indser, at hun er nødt til at afsløre sandheden for sin mand.

– Ja, jeg er virkelig ked af det, skat. Men det er rigtigt. Han har en anden biologisk far end de andre seks, svarer hun.

Hvem er den satan?!

Manden chokeres selvfølgelig over nyheden om, at hans kone har været ham utro. De havde levet sammen i mange år, og dette var ikke en nyhed, han havde forventet efter 40 års ægteskab.

Med tårer i øjnene spørger manden:

– Hvem? Hvem er faderen til vores syvende barn? Hvem er den satan?!

Konen kigger stadig ned i bordet, men efter et kort øjeblik løfter hun blikket og stirrer sin mand lige ind i øjnene.

Hun læner sig langsomt frem og hvisker:

– Dig..

PxHere

Det her er selvfølgelig bare en sjov historie, men nogle gange tror jeg, det kun er sundt at kunne grine af det lidt forbudte!

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!