Vits: Bjarne bliver væk fra konen i Bilka – hans frække løsning får konen til at ville skilles

Et godt grin forlænger livet, lyder den gamle talemåde. Det er et af mange ordsprog, men et af de få, som jeg virkelig tror på. At forsøge at grine og være glad gennem livet føles så meget bedre for helbredet end at gå rundt og brokke sig over alt hele tiden.

Noget, der altid får mig til at grine højt, er sjove historier. De er også altid lidt frække, hvilket gør dem endnu sjovere, efter min mening.

Denne sjove historie sendte en kollega til mig, og jeg håber, du synes, den er lige så sjov, som jeg gjorde – god fornøjelse!

Bjarne og Britta var et lidt ældre par fra Esbjerg. En gang om måneden tog de i Bilka for at handle stort ind.

Og med at handle stort ind menes det ikke at de blot ville købe fornødenheder til et par uger, men sådan de ikke behøvede at handle hele måneden.

Bjarne kunne ikke lide det

Den månedlige Bilka-tur var helt og holdent Brittas forslag, og Bjarne tog mest af alt med for at holde fred i huset. Personligt hadede han at tage i Bilka, fordi de altid betød, at han skulle bruge penge og bære rundt med en masse poser.

Nu var det tid til, at det gamle ægtepar igen skulle i Bilka.

Velankommet løb Britta rundt og smed bogstaveligt talt alt i vognen, mens Bjarne kun gik rundt og så på priserne og hvor meget det hele ville ende med at koste ham.

Bjarne besluttede at tage et kig på noget værktøj, som han havde tænkt sig at købe til renoveringen af ​​altanen senere på sommeren.

Blondine med store bryster

Bjarne kiggede hurtigt og hentede det værktøj, han skulle bruge. Men da han gik tilbage til Britta, kunne han ikke finde hende, uanset hvor meget han end ledte.

Men så så Bjarne en blondine, der havde de største bryster, han nogensinde havde set. Så fik Bjarne en genial idé.

Bjarne gik hen til blondinen og prikkede hende på skulderen.

“Nogen med bryster som dig…”

Overrasket vendte blondinen sig om og så lettere forskrækket på Bjarne.

– Undskyld mig, men min kone er blevet væk. Vil du tale med mig lidt? spurgte Pekka venligt.

Blondinen så stadig overrasket ud.

– Hvorfor? spurgte hun skeptisk.

Så svarede Bjarne:

– Jo, ser du. Min kone er som sagt blevet væk fra mig. Og hver gang jeg taler med en, der har lige så store bryster som dig, så dukker kællingen op ud af det blå!

Jeg grinte så meget, at jeg fik kaffen galt i halsen, da jeg læste slutningen!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigst grin!