Vits: Døvt par prøver at dyrke sex med lyset slukket – så går alt helt galt

Sjove og frække historier har altid haft en helt unik evne til at gøre mig i godt humør. Især frække vittigheder med en meget uventet slutning før mig altid til at grine højt. Ofte er slutningerne ofte lidt “forbudte”, hvilket bare får mig til at grine endnu højere.

Jeg fandt følgende historie for et par dage siden, og jeg følte straks en inderlig trang til at dele den med jer!

Bjarne og Mia elskede hinanden højt, og derfor besluttede de at blive gift. Efter at have sagt ja til hinanden i kirken, skulle det nygifte par endelig fejre bryllupsnatten.

Svært med lyset slukket

Både Bjarne og Mia var døve, så de bemærkede straks, at der var problemer, da de skulle have sex for første gang – de kunne nemlig ikke kommunikere med hinanden, efter de havde slukket lyset. Med andre ord blev samlejet meget kluntet, da ingen af dem ville have tændt lys under sex.

Efter et par uger var Mia meget oprørt grundet den dårlige sex, og valgte at tale med Bjarne om det.

”Klem mit venstre bryst”

– Så er vi nødt til at blive enige om nogle signaler, Bjarne. For eksempel: hvis du vil have sex med mig, kan du klemme mit bryst én gang. Vil du ikke have sex, kan du klemme mit højre bryst én gang. På den måde undgår vi den katastrofale kurs, vi er på nu, forklarede Mia på tegnsprog.

Bjarne tænkte over forslaget, syntes det lød godt og gav også Mia instruktioner.

– Det lyder perfekt! Hvis du vil have sex med mig, så hiver du mig i pikken én gang, Hvis du ikke vil have sex med mig, så kan du hive mig i pikken 50 gange!

Jeg grinede højt, da jeg læste denne historie! Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis vitsen gav dig et smil på læben!