Dette sker med penis, når manden stopper med at have sex, nummer 5 er virkelig ubehagelig

Dette sker med penis, når manden stopper med at have sex, nummer 5 er virkelig ubehagelig

At have god sex er noget af det absolut bedste i verden. Det kan de fleste af os nok blive enige om. Ofte går det hele op i en højere enhed, når det sker med en person, man har følelser for eller rigtig god kemi med.

Men nogle gange kommer man ind i perioder, hvor man ikke ligefrem har sex dagligt. Det kan skyldes alt fra stress til at lidenskaben i ens forhold er aftaget. Så handler det om at arbejde ekstra hårdt for at genfinde liderligheden.

Vi har tidligere skrevet om, hvad der sker med kroppen, når man stopper med at have sex. Men nu tænkte vi, at vi ville fokusere på ét køn – nemlig manden. For sker der egentlig noget med hans penis, når han stopper med at have sex?

Ja, det gør der! Her er en liste med 7 ting, som kan ske, hvis man stopper med at have sex!

1. Reduceret sexlyst
Hvis manden ikke får nok sex, falder niveauet af testosteron i kroppen. Det bidrager også til reduceret sexlyst. Det kan også påvirke både selvbilledet og selvtilliden negativt, hvilket ikke ligefrem fremmer liderligheden.

2. Flere erektioner om natten
Når en mand ikke får den dosis sex, han kan håbe på, betyder det normalt også færre erektioner i vågen tilstand. Kroppen kompenserer dog for dette. For at penis skal få tilført nok frisk blod og ilt, så sker den procedure, når man sover.

3. Penis kan blive mindre
Det handler om testosteronindholdet i kroppen. Det falder, hvis en mand ikke har sex særligt ofte – og det kan faktisk medføre, at mandens penis bliver mindre. Nu taler vi ikke store procentdele her, men snarere millimeter. Modsat kan et sundt sexliv øge tissemandens størrelse. Men nej, du kan ikke onanere dig til at større lem – det er desværre ikke muligt.

“Kan påvirke selvbilledt”

4. Øget risiko for impotens
Den mandlige penis er som bekendt stort set en muskel – som skal trænes. Når manden ikke har sex – eller lemmet ikke bliver stift – specielt ofte, så øges risikoen for, at den lille fyr mellem benene begynder at fungere mindre godt, ganske enkelt. Og ja, det har man bevist i flere undersøgelser.

5. Øget risiko for prostatakræft
Jo oftere man får udløsning, desto mindre er risikoen for prostatakræft. Ifølge eksperter reducerer regelmæssige udløsninger risikoen med hele 20 procent. Det kan også være værd at nævne, at behandling af prostatakræft kan skabe en penisreduktion på op til fire centimeter.

6. Flere klæbrige overraskelser
Hvis mænd ikke tager sig af deres seksualitet – og krop – tvinger man den ganske enkelt til at gøre det for dem. Ofte om natten. Hvis en mand sjældent får udløsning, kan kroppen begynde at “tvinge” sæden ud af kroppen, som ellers skulle bruges til at gøre en kvinde gravid. Et dårligt sexliv kan altså føre til uventede overraskelser.

7. Kan miste erektionen
Ja, hvis penis ikke er vant til at blive brugt til sex, så kan der opstå problemer med at den fungerer 100 procent, når den endelig skal bruges. Det har både fysiske og mentale forklaringer. Dels er den ikke vant til at være fyldt med blod i lang tid, dels kan mangel på sex reducere selvværdet – og nervøsitet fører sjældent til et stift lem.

Kilder: Yourtango, Sharecare, Healinglifeisnatural

Vær ikke genert, DEL disse vigtige oplysninger med dine venner!