Lille Lars indgår væddemål om detalje på lærerindens trusser, da tricket afsløres afbryder hun skoledagen

Væddemål fascinerer og interesserer mange. Helt personligt nægter jeg at satse penge på noget, medmindre jeg er 100 procent sikker på, at jeg har ret – og det forekommer faktisk sjældent.

Nej, det handler om at være smart og vælge med omhu, når man skal investere sine penge. Hvilket denne sjove historie er et glimrende eksempel på!

Den er ikke helt moralsk korrekt, men det er som sagt bare en fræk vits og ikke sket i virkeligheden!

I løbet af det seneste skoleår var der opstået rygter, som var kommet skolelederen for øre, om, at lærerinden og hendes elev Lars ofte indgik væddemål om forskellige ting. Det var selvfølgelig uacceptabelt, så før det nye skoleårs start havde lærerinden fået en skriftlig advarsel. Nu var det slut med at vædde om penge!

Ingen på billedet har noget med historien at gøre. Fotokilde: Shutterstock.

Men efter et par dage rækker lille Lars hånden op midt i en matematiktime og siger:

– Linda! Jeg vil vædde 500 kroner på, at jeg kan gætte farven på dine trusser!

Lærerinden blev lidt flov over den 7-årige drengs uventede kommentar, men fandt hurtigt på en løsning på, hvordan hun med garanti ville vinde over drengen.

– Okay! Nu sidder vi jo lige midt i matematiktimen, men kom ind på mit kontor 10 minutter efter timen, så kan du få lov til at gætte, siger hun.

Efter eleverne har pakket deres bøger sammen og forladt klasseværelset, løb Linda ud på toilettet, tog sine trusser af – og gik ind på sit kontor. Straks efter bankede lille Lars på døren og trådte ind på kontoret.

– Okay, Lars. Hvilken farve har mine trusser så?

– De er røde!

– Nej, svarer lærerinden. Det er forkert. For jeg har slet ingen trusser på!

– Jeg tror ikke på dig, svarer drengen.

”Har ingen penge”

Så Linda løfter op i kjolen og beviser, at hun har vundet væddemålet.

– Okay, svarede Lars. Følg med ud på parkeringspladsen, der holder min far i bilen. Jeg har ingen penge på mig, så han er nødt til at betale.

Så lærerinden og eleven går ud på parkeringspladsen sammen og hen til den bil, hvor Lars’ far venter.

– Jeg indgik et væddemål med din søn, om han kunne gætte farven på mine trusser, men han gættede forkert, da jeg ikke havde nogen trusser på. Derudover beviste jeg det ved at trække kjolen op, så nu skylder I mig 500 kroner, siger Linda til faren.

– Den lille djævleunge, udbryder faren. I morges væddede jeg 1000 kroner med min søn. For han var nemlig overbevist om, at han i løbet af skoledagen kunne få dig til at vise ham din kusse!

Linda blev så chokeret, at hun var nødt til at tage fri resten af dagen….

Tøv ikke med at DELE, hvis historien gav dig et smil på læben!