Lille Ida skal finde ud af, hvordan børn bliver til, chokerende svar giver læreren kaffen galt i halsen

Børn har ofte meget bedre styr på, hvordan verden hænger sammen, end voksne gerne vil tro. De lærer meget af hinanden, og med internettets fremvækst er mulighederne for at undersøge tingene selv også blevet bedre.

Det er denne sjove historie et fantastisk bevis på. Den er af en lidt frækkere karakter, men da jeg kom til sidste sætning, fik jeg mig et rigtig godt grin! Helt vidunderligt!

Vær gerne med til at dele historien videre, hvis du fik dig et godt grin! For delt glæde er jo dobbelt glæde!

7-årige Ida gik i første klasse, og nu skulle de have deres første lektion i seksualundervisning. Lærerinden mente, at alle børnene som lektier skulle gå hjem og spørge deres forældre, hvordan de var kommet til verden.

Dette er en fiktiv historie, så pigen på billedet hedder ikke Ida

Om aftenen spurgte ambitiøse Ida derfor sin mor, hvordan hun var blevet til – og moren svarede, at storken var kommet med hende, ligesom den var kommet med mor, far, mormor, morfar, farmor, farfar, oldefar, oldemor og så videre.

Ida skrev det hele ned, før hun gik i seng – og dagen efter var hun ivrig efter at fortælle alt, og fik også lov til at fortælle sin historie som den første for hele klassen.

– Jeg er kommet med storken som min mor, far, mormor, morfar, farmor, farfar, oldefar, oldemor og så videre, sagde Elin og fortsatte meget ivrigt:

– Så ingen i min familie har altså bollet i over 200 år!

Tøv ikke med at vise, at du har en herlig humor ved at trykke på del-knappen!