Lars bliver opdaget i at have sex med naboens kone, men den uventede forklaringen gør manden målløs

Utroskab er aldrig nogensinde acceptabelt. Men måske er det netop derfor, der er så mange sjove historier om dette tabubelagte emne. For det at lave sjov med det lidt forbudte har mennesker altid fundet fascinerende. Og jeg er faktisk ingen undtagelse. Derfor syntes jeg også, at denne frække vits var helt genial!

Jeg fandt den på nettet tidligere på ugen, og grinte højt og længe, da jeg havde læst den færdig!

Lars var en smuk single-mand, der boede i et roligt villakvarter et sted på Fyn. Han havde altid haft et godt øje til naboens kone. Men han havde dog også lidt dårlig samvittighed over tanken om at have sex med hende. Men eftersom nabokvindens mand, Bjarne, havde bakket direkte ind i Lars’ bil for et par dage siden, men nægtede at erkende sin skyld, følte Lars, at det var på tide at gøre gengæld.

Dagen efter mødte Lars og Bjarne hinanden over hækken, der adskilte deres huse.

– Jeg havde tænkt mig at male husets 1. etage, men jeg arbejder jo 10 timer om dagen, og er altid fuldkommen udmattet, når jeg kommer jeg. Jeg undersøgte lidt, hvad det ville koste at få en maler til at gøre det, men det har jeg virkelig ikke råd til. Konen går selvfølgelig hjemme hele dagen, men jeg har ikke tænkt mig at bede hende om at gøre det, siger Bjarne lettere irriteret.

Nu fik Lars en genial idé!

– Men du, kære nabo, sagde han. Jeg har faktisk lidt ferie for tiden, og at male er, tro det eller ej, faktisk min største hobby. Jeg gør det gerne gratis for dig!

Bjarne accepterede selvfølgelig det gavmilde tilbud – og dagen efter, da han var taget på arbejde, gik Lars ind og påbegyndte malerarbejdet.

Løber ud på badeværelset

Smuk og charmerende som han var… gik der ikke 30 minutter, før han endte i sengen med nabokonen. Men pludselig hørte de hoveddøren blive åbnet. Bjarne havde glemt nogle vigtige dokumenter på natbordet, og var nødt til at køre hjem for at hente dem.

Konen løb ud og gemt sig på badeværelset, mens Lars, nøgen og i panik, sprang ud af sengen og trådte op på malerstien, som han trods alt havde nået at stille frem, før de endte i sengen.

Et par sekunder senere trådte Bjarne ind i soveværelset og chokeres af synet.

– Hvad fanden gør du her – helt nøgen?!

– Jeg maler DIT hus, svarer Lars.

– Men nøgen?, råber Bjarne mærkbart irriteret.

– Jeg gør det trods alt gratis. Må jeg så ikke have lov til at gøre det nøgen!? Jeg synes, at det er skønnere sådan.

– Men for fanden! Din pik er stiv!

– Ja, svarede Lars. Hvor fanden skulle jeg ellers hænge spanden med maling?

Tøv ikke med at DELE vitsen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!