Vits: Kvinder afslører hvordan de blev gravide – så rejser panikslagen blondine sig op og får alle til at måbe

At være gravid kan være en meget overvældende oplevelse. Man ved ikke altid, hvad der kommer til at ske, og der er mange hormoner i kroppen. Det er en tid bestående af usikkerhed men også glæde og forventning.

Hvordan den periode kan forløbe, er denne historie et sjovt eksempel på! Jeg grinte højt og længe, da jeg læste sidste sætning!

At ens intelligens kan han have en negativ eller positiv påvirkning på udseendet, er selvfølgelig en idiotisk fordom. Derfor kan man godt spørge sig selv, hvorfor mange finder blondinevitser så sjove. For efter min ydmyge mening er de lidt fordummende, måske fordi jeg selv er blond?

Men jeg tog dog mig selv i at grine højt af følgende vits, selvom der er tale om en såkaldt blondinevits.

3 kvinder, 2 brunetter og 1 blondine, sad i venteværelset hos deres jordemor. De 2 brunetter var gamle veninder, og begyndte at diskutere, hvordan det gik til, den gang de blev gravide.

Rejser sig panisk op

Efter et stykke tid begynder de at tale om, hvilken position de havde sex i med deres respektive mænd, da deres kommende barn blev undfanget. Den ene af dem havde hørt, at det kunne have en betydning for, om det blev en dreng eller en pige.

– Jeg tror, at det bliver en pige, fordi jeg lå nederst ved undfangelsen, siger den ene.

– Ser man det! Jeg tror, at jeg får en dreng, fordi jeg var øverst ved undfangelsen, svarer den anden.

Blondinen har overhørt de to veninders samtale, og nu rejser hun sig panisk op. Hun råber med forfærdelse i stemmen:

– Åh nej! jeg får en hundehvalp!

DEL vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!