Johanne gør det forbudte på jobbet – kommer hjem og gør chokerende opdagelse

Det er selvfølgelig bare en myte, at ens udseende påvirker hjernes funtionsevne. At brunetter generelt er klogere end blondiner, tror jeg for eksempel ikke på. Men at lave sjov baseret på de stereotypiske forestillinger finder jeg meget underholdende. Jeg er selv blond, men kan alligevel ikke lade være med at grine af blondinevitser.

Jeg synes for eksempel, at følgende sjove historie er genial! Og da jeg fortalte den til mine kollegaer på arbejdet i går, begyndte de at skraldgrine!

Tre unge kvinder, der arbejder på samme kontor, bemærker, at deres kvindelige chef er begyndt at gå tidligere hjem fra arbejde hver eftermiddag. Derfor beslutter de i fællesskab, at de også kan afslutte deres arbejdsdag tidligere.

Da chefen aldrig kommer tilbage eller ringer til arbejdspladsen, efter hun er gået, kan hun ikke opdage det, tænker kvinderne. Så snart chefen har forladt kontoret, stempler de tre unge kvinder ud fra arbejdspladsen og nyder en tidlig fridag.

Brunetten vælger at tage i fitness-centret, før hun skal møde sin kæreste på en restaurant senere.

Den rødhårede kvinde nyder, at hun kan komme hjem ekstra tidligt. Så hun bruger tiden med lidt havearbejde, hvorefter hun går tidligt i seng.

Selv blondinen Johanne tager direkte hjem. Men da hun åbner hoveddøren, hører hun underlige lyde fra soveværelset. Hun lister sig hen til soveværelset, åbner forsigtigt døren – og får et stort chok, da hun ser sin mand i sengen med hendes chef.

Blondinen lukker døren og sniger sig ud af huset, uden manden eller chefen hører hende.

Dagen efter i løbet af middagspausen foreslår den rødhårede og brunetten, at de igen i dag skal gå tidligt hjem fra arbejdet, og de spørger blondinen, om hun er med på den plan.

– Aldrig i livet, svarer hun forskrækket. I går blev jeg næsten opdaget!

Tryk på del-knappen nedenfor, hvis du trak på smilebåndet!

Synes godt om Grinebibelen for at få flere sjove historier på Facebook!