Hotel kræver pensionistpar enorm overpris, konens geniale svar på tiltale gør chefen helt målløs

Det er forbandet irriterende at betale overpris for noget. Det kan være alt fra hotelværelser til biludlejning eller en almindelig klipning ved en frisør.

Ofte er det en god idé allerede fra starten at finde ud af, hvad det hele kommer til at koste, så chokket ikke først kommer, når det er for sent at fortryde.

Det handler denne historie lidt om. Jeg fandt den på nettet tidligere i dag – og slutningen er helt genial! Jeg grinte højt og følte, at jeg var nødt til at dele den med jer!

Hvorvidt følgende situation er sket i virkeligheden, ved jeg ikke, men det betyder egentlig ikke det store – for pointen er genial!

Et ældre ægtepar er ude på en længere køretur for at besøge familie i den anden del af landet. Da de efterhånden er kommet op i årene, er de helt udmattede efter næsten 11 timer på vejene, og derfor vælger de at køre ind på et hotel. Men mest for at tage en lille pause for at hvile.

– Vi sover i fire timer, så kører vi videre, siger manden, og konen er enig.

Da de tjekker ud fire timer senere, giver receptionisten dem en regning på 3.500 kroner. Manden bliver rasende og forlanger at få at vide, hvorfor det er så pokkers dyrt. Selvom parret indrømmer, at hotellet er dejligt, mener de, at 3.500 kroner er alt for dyrt.

– Det er desværre vores standardpris, svarer receptionisten, hvorefter manden forlanger at tale med chefen for hotellet.

Flickr

Chefen kommer ud til parret efter et par minutter, lytter til mandens klager, men forklarer så, at hotellet har en stor pool og et stort konferencecenter, som de kunne have benyttet under deres ophold.

– Men vi benyttede os jo ikke af det, svarer manden.

– Ja, men mulighederne var tilgængelige for jer, siger chefen og forklarer videre, at parret også kunne have nydt nogle af hotellets anmelderroste shows.

– Vi har nogle af de bedste entertainere fra New York, Hollywood og Las Vegas her, praler han.

– Men vi benyttede jo heller ikke af noget af alt det der, svarer manden.

– Ja, men disse muligheder var tilgængelige for jer, svarer chefen med et smil.

Pixabay

Uanset hvilke fordele chefen bringer op, svarer manden det samme:

– Men vi benyttede os ikke af noget af det!

Chefen er meget bestemt, og til sidst accepterer pensionisten at betale for hotellets overpris. Han har dog ikke taget sit checkhæfte med, og derfor beder han sin kone skrive en check og give den til hotelchefen.

Pixabay

Da kvinden giver checken til chefen, får han et stort chok.

– Men frue, der står kun 500 kroner på denne check!

– Det er korrekt, svarer konen. Jeg tog 3.000 kroner, fordi du havde sex med mig.

– Hvad? Jeg har ikke haft sex med dig, siger chefen bestyrtet.

– Nej, svarer damen. Men den mulighed var tilgængelig for dig…

Man skal ikke give sig i kast nogle med mere livserfaring med en selv! De har nået en respektabel alder af en grund! Tøv ikke med at dele denne geniale historie, hvis den gav dig et smil på læben!