Forbudt vits: Birthe tror at sønnen er homoseksuel – hendes metode til at afsløre sandheden er genial

Sjove historier har altid haft en helt unik evne til at gøre mig i godt humør, og historien nedenfor er ingen undtagelse.

Jeg ved ikke, hvor den kommer fra, eller om følgende situation er sket i virkeligheden. Men et godt grin forlænger livet, ikke sandt? Den minder os også om, at man aldrig skal lyve for sin mor.

Historien lyder som følger:

Tom havde inviteret sin mor, Birthe, på aftensmad. Under aftensmaden kunne hans mor dog ikke undgå at bemærke, at Toms rumbo Per var muskuløs og flot. Hun havde længe haft mistanke om, at de to var mere end bare venner, så hun spurgte sin søn, om de muligvis var et par?

Men Tom nægtede alt og forsikrede sin mor, at de bare boede sammen.

En uge senere sagde Per til Tom:

– Har du set den flotte suppeske i sølv? Den har været væk, lige siden din mor var på besøg for at spise aftensmad. Du tror vel ikke, at hun har taget den?”

Tom troede ikke, at hans mor havde stjålet fra dem. Men valgte alligevel at sende en SMS for en sikkerheds skyld:

“Kære mor, jeg siger ikke, at du “tog” eller “ikke tog” suppeskeen, men det er en kendsgerning, at den har været væk, siden du var her til aftensmad.”

Et par timer senere fik han svar fra sin mor:

“Kære Tom, jeg siger ikke, at du “har sex” eller “ikke har sex” med Per, men det er en kendsgerning, at hvis han havde sovet i sin egen seng, havde han fundet suppeskeen for længe siden. Kys, mor.”

Historiens morale: LYV ALDRIG FOR DIN MOR!

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!