5 gode grunde til at du bør have sex med din mand hver aften

At føle sig sexet efter en lang dag som mor er en luksus, der er de færreste forundt.

Efter man er kommet hjem fra arbejde, gjort rent, vasket op og udført hundredvis af opgaver i hjemmet er sex, det sidste man tænker på. De fleste gange er man faktisk så træt ved dagens afslutning, at man kan føle udmattelsen helt ind i knoglemarven.

Jeg ved selv, hvor svært det kan være at genfinde lysten, når den er blevet lagt på køl i et forhold. Men hvis man ikke finder lysten igen, kan det få negative konsekvenser, og selvom det kan være svært i starten viser forskning, at begær avler lyst.

Så hvis I er et par, der har brug for at finde tilbage til hinanden, eller hvis I bare ikke har lyst til at miste den glød, I allerede har, så er der god grund til at tage en rusketur hver aften.

Kronikør Meg Conley har skrevet en tekst med fem gode grunde til, hvorfor man skal have sex med sin mand hver aften. Teksten er blevet delt tusindvis af gange, siden den blev offentliggjort første gang i 2014, og har hjulpet mig meget.

Wikihow

Læs de gode råd nedenfor og del artiklen med dine venner – alle kan have brug for et skub i den rigtige retning!

1. For at finde tilbage til dig selv

At være mor er en af de største dele ved at være kvinde – men det kan også resultere i, at du føler dig berøvet fra en del af din feminitet. Når man bruger sine dage på at tørre hår, opkast og borde, kan man let komme til føle sig som en kønsløs oppasser end en varmblodig seksuel kvinde.

At kysse manden i dit liv kan få dig til at genopdage dig selv og vække kvinden i dig til live igen. Du er et sammensat kompliceret væsen!

2. Få din mand til at føle sig som en mand

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi skal finde tilbage til de gamle kønsroller. Men kvinder er komplicerede væsener, der har brug for mange ting for at føle sig elskede. Mænd er generelt mere simple.

De har brug for mand, påskønnelse og sex. Det er nok.

Så tag dig tid til at tilberede en god middag til ham fra tid til anden for at forkæle og takke ham for alt, han gør. Det er utroligt, hvad en mand gør for en kvinde, der får ham til at føle sig elsket. Efter et par ugers måltider og forkælelse vil du nok undre dig over, hvorfor du ikke insisterede på at have sex med din mand hver aften tidligere.

Shutterstock

3. I har brug for tid sammen

I et forhold med børn er det vigtigt, at I tager jer tid til at tilbringe kvalitetstid sammen som par. Genopdag den drengerøv, der fik dit hjerte til at slå ekstra hurtigt – han er der stadig, han skal bare komme ud fra sit skjul!

Hver aften, efter børnene er gået i seng, har du muligheden for at genopdage ham igen.

Shutterstock

4. Sex reducerer stress

Det er et velkendt faktum, at ved sex frigives hormoner, der reducerer stress – og hvem af os kunne ikke bruge mindre stress i hverdagen? Hvorfor ikke benytte lejligheden til at afstresse ved at have sex med den mand, du er gift med?

Shutterstock

5. Det er sjovt!

Sex er sjovt! Seriøst, vi laver så mange kedelige ting hver dag. Hvorfor ikke have det lidt sjovt? Vi fjerner ét hår ad gangen fra kroppen, men hvis man fortæller en kvinde, at hun burde have en orgasme om dagen, så stirrer hun på dig, som om du var skør.

Men hvorfor ikke? Hav det sjovt, det fortjener du!

Shutterstock

Nu når du har puttet dine børn i aften så glem alt om opvasken og mind dig selv og din mand om, hvorfor I valgte hinanden til at starte med.

DEL listen – den har hjulpet mig og kan med garanti hjælpe mange af dine venner!