Overophedet dildo fundet i vejkanten – 22 brandmænd rykker ud for at slukke branden

Som brandmand kommer man ud for lidt af hvert. Det kan være, at du skal hjælpe en kat ned fra et træ, at hjælpe til, hvis en person er kommet i problemer – og selvfølgelig slukke brande.

En brand kan selvfølgelig opstå på mange forskellige måder. Men vi vil vædde med, at det for brandfolkene i den østrigske by Mieming var lidt af en unik oplevelse, da de en aften blev kaldt ud for at slukke netop denne brand.

For de 22 brandmænd på stationen måtte rykke ud for at slukke en brændende dildo, skriver Tiroler Tageszeitung.

Alarmen gik en søndag aften, da de lokale brandmænd i østrigske Miemin fik et opkald fra en bekymret bilist, som kørte på en landevej. Brandfolkene tog det selvfølgelig alvorligt, og sendte hele styrken på 22 brandmænd ud til stedet.

Facebook

Dildo i brand

Brandmændene mistænkte, at branden kunne være et bildæk, noget de tidligere havde oplevet langs vejkanterne.

Men da de ankom til stedet og så ilden, havde de svært ved at lade være med at grine.

Der, midt i et kryds, lå en batteridrevet dildo og brændte for fulde styrke.

Facebook

Trådløs oplader

Da det lykkedes brandfolkene at slukke ilden, kunne de konstatere, at dildoen, der er af det populære mærke Womanizer, var begyndt at brænde af at have været tilsluttet en trådløs oplader.

Facebook

Præcis hvordan det kom til, at den brændende dildo endte i vejkanten, er endnu ikke kortlagt, men den er formentlig blevet smidt ud af en bil, da den brød i brand.

Det tog brandmændene mindre end 15 minutter at slukke det overophedede sexlegetøj.

Ingen mistænkte

Det lokale politi har været involveret i sagen, men der er ikke indledt undersøgelse.

Det skyldes, at ingen var udsat for fare, og derudover bliver det svært at finde dildoens ejermand, der valgte at smide den væk, da den gik i brand.

Facebook

Der er ingen tvivl om, at vores elskede brandmænd udfører et spændende og vigtigt job! Tryk nu på DEL-knappen for at hylde brandvæsenet!