18-årig pige skriger højt, da hun får kæmpe "dildo" i gave af sin mor - så afsløres den pinlige fejl

18-årig pige skriger højt, da hun får kæmpe “dildo” i gave af sin mor – så afsløres den pinlige fejl

Det kan være en vanskelig opgave at give gaver, selvom det med alderen næsten bliver sjovere at give end at modtage. Men mange, der får pakker eller pakker, er næsten verdensmestre i at overanalysere indholdet, og drager forhastede konklusioner om hvad det egentlig er, de har fået.

For et stykke tid siden fik den dengang 18-årige Shelby Donovan en gave af sin elskede mor, Kerri Roberts. Men pakkens indhold gav dog teenageren fra New Orleans et stort chok, som hun nok aldrig kommer til at glemme.

For da datteren så pakkens indhold, troede Shelby instinktivt, at hun lige havde fået en lyserød dildo af sin mor – og sexlegetøj er måske ikke ligefrem noget, man har lyst til at få af sine forældre. Det føles ganske enkelt lidt for privat.

Fotokilde: robertsshelby57

I sin panikslagne tilstand offentliggjorde hun et billede af gaven på nettet, og snart havde Shelby fået hundredtusindvis af reaktioner. Mange valgte at give Shelby ret i, at den mærkelige gave rent faktisk lignede en dildo.

Men senere fandt den unge kvinde ud af, at det i stedet var en kopholder til en termokop, og at den skulle bruges som på billedet nedenfor.

Fotokilde: robertsshelby57

Moren havde åbenbart ikke bemærket, at kopholderen til en forveksling lignede et sexlegetøj, men efterfølgende kunne familien heldigvis grine af den sjove misforståelse. Selvom Kerri og Shelby selvfølgelig elsker hinanden, virker de til at være enige om, at sexlegetøj ikke er en passende gave.

Ifølge datterens tekst på sociale medier skreg hun, da hun åbnede pakken og så det meget uventede indhold – og med tanke på hvad hun troede, det var, kan jeg faktisk godt forstå hendes reaktion.

Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis historien gav dig et smil på læben!