Noget er helt galt på det hyggelige familiefoto – men kan du se hvad det er?

Nogle gange er tingene ikke hvad de ser ud til.

Når man ved første øjekast kigger på noget, så kan det fremstå helt normalt – men når man så begynder at kigge nærmere og forstår helheden, så kan der sommetider dukke nogle sjove, uhyggelige eller interessante detaljer op.

Gennem årenes løb har vi set masser af beviser på sådan noget – for eksempel, da en flok piger ikke bemærkede det uhyggelige, da de sad i badekarret. Den her form for iagttagelser har længe fascineret os mennesker.

Det er måske også derfor, at disse billeder plejer at sprede sig som en løbeild online.

Et af de billeder, som gennem årene er blevet mest omtalt, ligner et helt almindeligt familiefoto. Mor, far og deres fire børn sidder i en sofa og kigger på kameraet – men der skjuler sig noget besynderligt på det her foto.

En underlig detalje ændrer alt

Selvom alt ser fredfyldt, enkelt og normalt ud, så er der noget, som stikker helt ud. Det er dog svært at opfatte ved første øjekast – men det er også det, som er selve pointen her.

Selv måtte jeg kigge både længe og grundigt, inden jeg fandt ud af, hvad det var – men da jeg fik øje på den underlige detalje, så kunne jeg ikke lade være med at grine.

Tjek nu fotografiet herunder. Det ligner en dejlig lille familie, men der er altså noget, som skjuler sig på billedet – som også ændrer tingene.

Kan du se hvad det er?

Foto: TwentyTwoWords

Kunne du finde det underlige på billedet?

Hvis det lykkedes, så har du gjort det godt. Så lader du til at have et rigtigt falkeblik!

Familien ved det sikkert

Ellers kommer vi til at give dig svaret herunder. Kig inde i den røde ring.

Se der! En syvende person ligger altså helt fastklemt under dem alle.

Vi må antage, at familien har helt tjek på det her, ellers er det vel tid til at begynde at tro på spøgelser!

Sandsynligvis vil man bare grine af det, men det forbliver uklart, hvem det er som ligger derunder. Det vi nok til gengæld kan slå fast er, at han eller hun sandsynligvis ville komme op igen, så snart billedet var blevet taget – efter at have ligget der under seks andre personer.

Test dine venner

Den her lidt skøre detalje fik billedet til at sprede sig som en løbeild på nettet – og det er måske ikke så underligt. Jeg fik i hvert fald et stort smil på læben af dette.

Test nu dine venner ved at trykke på del-knappen herunder, så kan du se, om de kunne finde den syvende person lige så hurtigt som dig!