Lægen bliver bekymret da manden fortæller om sine tissevaner, besvimer da konen afslører dette

De fleste af os har nok været ved at par rutinebesøg hos lægen gennem årenes løb. Det er ofte en overkommelig affære, hvor man fortæller lidt om sin sundhedsmæssige tilstand og vaner – hvorefter lægen fortsætter med selve undersøgelsen.

Det plejer at være en smertefri proces, da læger har set og hørt det meste, men nogle gange kan selv de blive meget overrasket. Hvilket også er tilfældet i denne sjove historie, som jeg nu gerne vil byde på.

For historien udspiller sig nemlig hos en læge, som et ældre par har besøgt i forbindelse med en rutineundersøgelse. Men mandens uventede forklaring skaber dog stor forvirring – indtil konen afslører den uventede sandhed.

Et godt grin forlænger livet, siger man ofte, så jeg håber, at denne historie kan opmuntre dig en dag som denne. Og hvis du også trak på smilebåndet, da du kom til sidste sætning, så må du hjertens gerne dele historien videre for at byde dine venner på et godt grin!

Shutterstock

Et ældre ægtepar tog til lægen for at blive undersøgt.

Manden gik ind først.

“Hvordan står det så til med dig?”, spurgte lægen.

“Jeg har det fint!”, svarede den gamle mand. “Jeg spiser godt, og jeg har stadig kontrol over tarmene og blæren. Faktisk er det sådan, at når jeg står op om natten for at tisse, så lyser den gode Gud på mig!”

Lægen forstod ikke noget, men valgte ikke at kommentere mandens sidste udsagn.

Han gik videre til næste rum for at undersøge mandens kone.

“Hvordan står det så til med dig?”, spurgte lægen.

“Det går godt”, svarede den gamle kvinde. “Jeg har stadig masser af energi, og jeg føler ingen smerte.”

Lægen svarede: “Det var godt. Det lyder, som om du og din mand begge har det godt.”

“Men der var dog én ting, jeg tænkte på. Din mand sagde, at når han står op for at tisse om natten, så tænder den gode Gud lyset for ham. Ved du, hvad han taler om?”

“Åh nej”, sagde kvinden. “Nu tisser han i køleskabet igen.”

Shutterstock

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!