Kvinde opdager at manden er utro – vælger at tage den ultimative hævn

enne historie har efterhånden et par år på bagen, eftersom den udspillede sig tilbage i 2015, da 42-årige Laura Arnolds mand glemte sin iPhone derhjemme mellem de mange forretningsrejser til New York.

Han modtog mange beskeder, og af ren nysgerrighed valgte Laura at se, hvem der var så ivrig efter at komme i kontakt med manden. Her fandt hun ud af, at manden var hende utro, og hun valgte at udtænke ideen til sin ultimative hævn.

For da Craig Arnold, 44, kom hjem efter sin forretningsrejse, begyndte han at ane uråd, da han så en Nissan Micra parkeret i indkørslen og at alle lysene var tændt.

“Jeg syntes, det var mærkeligt, for Laura plejer ikke at være vågen efter klokken 23”, fortalte Craig til The Birmingham Mail og fortsatte:

“Jeg var træt, jetlagged, desperat og begyndte at banke på døren og råbe efter Laura. Men i stedet for Laura åbnede en, der lignede en 21-årig hippie.”

Den utænkelige sandhed gik endelig op for ham, da han gik ind i huset:

“Jeg bemærkede, at alle Lauras møbler var væk. Men de stole og borde, som jeg havde arvet, mine golfkøller om min gamle radie, som Laura hadede, var der stadig”.

“Hun havde inkluderet mine mest værdifulde ejendele som inventar, da hun solgte huset, og jeg kan stadig ikke forstå, hvordan hun formåede at gøre dette i løbet af kun to uger”, fortalte Craig.

Hurtigt hussalg

En talsmand fra www.sellhousefast.uk, der stod bag hussalget, sagde: “Når jeg tænker tilbage på det, kan jeg huske, at Laura virkede usædvanligt desperat for et hurtigt salg. Men den gang tænkte jeg ikke så meget over det.”

Laura havde været i stand til at sælge parrets hus uden Craigs accept, da hendes forældre havde overtaget skødet og huslånet, efter parret havde fået økonomiske vanskeligheder. Det skriver The Birmingham Mail.

Craig valgte også at acceptere sin straf:

“I starten var jeg meget irriteret, men livet er for kort til sådan noget. For børnenes skyld valgte jeg også at lade fjendtlighederne stopper der”.

Den utro ægtemand fik sig med garanti en lærestreg, han aldrig glemmer! Dette er også en god påmindelse om, hvad der kan ske, hvis man er utro – så del advarslen videre med dine venner på Facebook!