Forskerne konkluderer: Personer, der pynter tidligt op til jul, er lykkeligere

Vi skriver oktober i kalenderen, og julen nærmer sig med hastige skridt, selvom der stadig er ganske milde temperaturer mange steder i landet.

Julen er manges yndlingshøjtid. Man kan være sammen med sine nære og kære, have fri fra arbejde, spise masser af god mad – og åbne gaver fra selveste julemanden!

Hvor herlig julen end er, så kræver den en del forberedelser. Der skal købes juletræ, laves julemad og desuden pyntes op rundt omkring.For mange er selve det at pynte til jul højdepunktet, hvilket måske kan lyde lidt underligt.

Men ifølge denne ekspert, så er det et sundhedstegn at ville pynte til jul, det skulle betyde, at man er lykkelig.

Ifølge psykologieksperten Steve McKeown, så er personer, som pynter til jul tidligt på året lykkeligere, ifølge blandt andet UniladIndependent og Business Insider.

Får kontakt med sit indre barn

At finde julepynten frem tidligt tyder ifølge McKeown på, at man har bedre kontakt med sit indre barn. At finde julepynten frem minder os generelt om vores barndom og vækker nostalgiske følelser.

Så får vi muligheden for at mindes tiden inden voksenlivet, med alt hvad det indebærer.

– Der kan være flere grunde til, hvorfor man vælger at finde julepynten frem i god tid, men ofte handler det om nostalgi – enten fordi man vil genopleve magien, eller for at kompensere for tidligere forsømmelse, siger Steve McKeown til Unilad.

Foto: Pixabay

”Magiske minder fra fortiden”

– I en verden fuld af stress og angst kan folk lide at få associationer til noget, som gør dem lykkelige. Juledekorationer kan vække sådan nogle følelser fra barndommen. Pynten er en genvej til de der magiske og ekstatiske minder fra fortiden, siger McKeown til Unilad.

Så skam dig ikke, hvis du er hurtig til at finde julepynten frem – det er bare et hint om, at du er lykkelig og stadig har dit indre barn!

Foto: Flickr

Jeg synes, at det her var dejlige nyheder!

Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan du hjælpe med at sprede den her vigtige information til dine juleelskende venner!