8 kvinder gør sig klar til bryllupsbillede, men hold nu øje med kvinden længst ude til højre

Jeg har været til mange bryllupper i mit liv. Dels mit eget, men jeg har også været så heldig at overvære både venner og familiemedlemmer love hinanden evig troskab. Næsten hver gang er det endt positivt – men det er sjældent en dag uden komplikationer.

For brudeparret er det ofte en stressende dag, som man har planlagt og ventet på med spænding i lang tid. At det hele skal gå op i en højere enhed, er selvfølgelig målet, men sådan går det ikke altid. For det virker faktisk til, at det hører sig til, at noget skal gå lidt galt.

Ens bryllupsdag er noget helt specielt, som man med garanti vil huske resten af livet. Derfor vil man selvfølgelig gerne gøre alt for, at det hele bliver så perfekt som muligt, men stressen i forbindelse med planlægningen kan dog skabe problemer.

Gennem årene har man hørt om mange bryllupper, som er gået helt galt. Det kan være alt fra en katastrofal vielse eller den efterfølgende bryllupsfest ender i kaos. For der er faktisk mange dele af en bryllupsdag, der kan munde ud i en katastrofe, selvom alt er planlagt ned i mindste detalje.

Smil på læben

I klippet (nedenfor), som er set af over 3 millioner på Youtube, har man samlet episoder – tårkrummende og sjove – fra forskellige bryllupper. Det er umuligt ikke at få et smil på læben!

En af mine yndlingsepisoder er da 8 kvinder stiller sig ved vandet for at tage et billede, men kvinden ude til højre kommer så tæt på en katastrofe, det er muligt i denne specielle sammenhæng!

[arve url=”https://youtu.be/B2TlDWt03hE” /]

Tøv ikke med at dele videoen for at sprede lidt glæde blandt dine venner!