Vidunderligt klip: Ejeren får hundene til at rulle rundt på gulvet – kattens reaktion er bedårende!

En klassisk myte fra dyreriget er, at hunde og katte ikke kommer godt ud af det med hinanden. Som barn fik jeg indtrykket af, at de var arvefjender, som aldrig ville kunne enes. Men når jeg tænker efter, stammer de minder altid fra filmens verden.

Som voksen er jeg begyndt at tænke lidt mere over den der myte fra barndommen, og jeg må konstatere, at den i mange tilfælde slet ikke passer. Bare i løbet af de sidste par år har jeg besøgt flere hjem, hvor hunde og katte lever i smuk harmoni med hinanden.

Og i mange tilfælde er de sågar bedste venner!

Både hunde og katte er helt vidunderlige kæledyr. Hvis de lever i kærlige og lykkelige hjem, plejer de at udvikles til fantastiske og søde individer. At have en sød pelsbold at komme hjem til er altid dejligt – og de små liv kan virkelig give deres ejere stor kærlighed og glæde.

En vidunderlig trio

Noget af det mest charmerende er, når forskellige dyrearter efterligner hinanden. Det kan være alt fra en ko, der tror, at hun er en hest til en papegøje, der leger kanin. Mange dyr har jo faktisk en evne til at bemærke ting i deres omgivelser og lære af det.

Katten i denne vidunderlige video hedder Didga. Hun lever sammen med to rottweilere, og selv om man kan synes, at det lyder lidt kompliceret, så er denne trio rigtig gode venner.

Foto: Youtube

De elsker at lege sammen – og der er opstår aldrig problemer, hvilket er perfekt!

Bliver helt varm i kroppen

Mange gange virker det dog til, at Didga tror, at hun er en hund. For denne søde kat elsker åbenbart at efterligne sine langt større hundevenner – hvilket dette klip beviser til perfektion.

Ejeren forsøger at få sine hunde til at rulle rundt på gulvet, men se nu katten Didgas reaktion! Jeg bliver helt varm i kroppen, når jeg ser den lille charmetrold i aktion!

Over 17 millioner har allerede set det vidunderlige klip, hvilket jeg godt kan forstå!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=a_MqiGb0Qzk” /]

Helt vidunderligt! Tryk gerne på DEL, hvis du er enig – så kan dine venner også se det her bedårende klip!