Billeder: Kunstner maler søde dyr på sten – og det er umuligt ikke at blive imponeret

Uanset hvor man vender blikket i vores smukke verden, er der kunst at se.

Noget kan virke underligt, ubegribeligt eller mærkeligt – men det er også det, der gør, at der er noget til alle. Selvom kunst, malerier, skulpturer og lignende ikke interesserer alle, er det faktisk altid fascinerende at se, hvad kreative hjerner kan skabe.

Mange kunstnere formår at skabe meget af lidt, og det er japanske Akie Nakasta et fremragende eksempel på. For når hun ser en lille sten, så ser hun ikke bare en grå, hård klump – men snarere en mulighed for at lave noget smukt af den.

Netop derfor er hendes kunstværker gået viralt på de sociale medier, da hun har en helt unik evne til at forvandle sten til små dyr med sit imponerende malearbejde. Det kan lyde lidt mærkeligt, men du vil med garanti forstå det bedre, efter du har set billederne nedenfor. Hendes kunstværker er søde, og det er umuligt ikke at blive imponeret.

Jeg kan sidde og stirre på disse billeder i timevis – og jeg føler virkelig en trang til at få fingre i nogle af de her søde små kunstværker.

Her nedenfor har vi samlet 21 af Akie Nakastas sødeste sten – som hun har forvandlet til dyr!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Virkelig imponerende og utroligt nuttet! Synes du også, at kunstneren er dygtig? Så tryk på del-knappen for at give dine venner muligheden for at se disse billeder!