Moren fodrer pindsvin med majskolbe, nu er klippet en stor succes på nettet

Pindsvinearten i videoen nedenfor er ikke ligefrem en almindelighed i Danmark, men den er en fætter til det vesteuropæiske pindsvin, som er en påskønnet gæst i enhver have.

Selvom pindsvinearten i videoen nedenfor kan forekomme lidt “vildere” og normalt ikke kommer tæt på mennesker, er der dog et tamt pindsvin, Teddy Bear, som er blevet lidt af en berømthed på nettet.

Teddy Bear bor hos organisationen Zooniversity, der lærer børn om dyreliv, og han bliver kørt rundt til skoler for at blive vist frem. Teddy elsker opmærksomheden. Men børnene skal være lidt forsigtige, så de ikke stikker sig på hans pigge!

Youtube

Men der er også noget helt unikt ved Teddy. Han kan nemlig tale! Jeg synes hvert fald, at det lyder, som om han taler – og millioner af net-brugere er enige i den påstand.

For lyt nu bare, når denne mor fodrer ham med en majskolbe og spørger, om han vil dele… Svaret? Teddy foretrækker nok at spise hele majskolben selv!

Se klippet med vidunderlige Teddy og lyt nøje til hans svar, og så vil du med garanti forstå, hvorfor lidt over 9 millioner allerede har set denne fantastiske video!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=UGz8jcbJjRw” /]

DEL hvis videoen med Teddy gav dig et smil på læben!