Kærlig fugl beder sin kæreste om et kys – men lyt nu nøje til at det fantastiske svar

Det er selvfølgelg ikke nyt, at vi mennesker kan vise hinanden kærlighed på forskellige måder. Man gør det via berøringer, gerninger eller kommentarer – og få ting gør en i lige så godt humør, som når man føler sig vellidt eller værdsat af en anden person.

Denne form for kommunikation kan ofte observeres i dyreriget. Mange arter er dygtige til at vise hinanden kærlighed – nogle gange endda bedre end mennesker.

Der er så mange dyr, der lever resten af livet med deres første partner – og selv om det kan være lidt svært at leve op til, er der noget smukt ved tanken.

Jeg bliver næsten helt blød i knæene, når jeg eksempelvis ser hunde eller katte kysse eller på anden måde udvise kærlighed og omtanke. Det er hjertevarmende, når sådanne karaktertræk, som vi ellers betragter som menneskelige, også afspejler sig i dyreriget.

Ofte er det jo den ene part, som tager initiativ, mens den anden følger efter. Hvis man er i dårligt humør, kan det dog være lidt trægt i starten. Men til sidst bliver man ofte overvundet af kærligheden.

Youtube

”Giv mig et kys!”

Det er videoen nedenfor et vidunderligt bevis på! De søde papegøjer, Buddy og Jojo, sidder på et stort stykke træ. Lidt inde i videoen, når kameraet zoomer ind, kan man høre hannen sige flere forskellige fraser.

– Give me a kiss! (Giv mig et kys!)

– What are you doing? (Hvad laver du?)

– Really? (Virkelig?)

Buddys kæreste virker dog ikke så begejstret, når hannen gentagne gange gentager både fraserne og en bevægelse, der ligner et kys. Han får selvfølgelig et par kys til sidst, men det er især vidunderligt – og sjovt – at se, hvor kærlig Buddy er mod sin kæreste!

At han så udbryder “Hvad laver du?!”, når hun vender sig væk, kan ses som et bevis på, at fugle forstår mere, end vi tror.

Over 7 millioner har allerede set klippet, hvilket er meget forståeligt!

[arve url=”https://youtu.be/t1wAjcWHkDY” /]

Tøv ikke med at dele videoen, hvis denne lille charmør gav dig et smil på læben!