Kælesyg hund stjal forsædet fra ejeren – men se nu nøje, når hunden vender sig om

Nogle af hos har brug for lidt mere kærlighed og opmærksomhed end andre. Mens nogle stiller sig tilfreds med et kram fra tid til anden, er der nogle, som næsten dagligt kræver gaver, søde sedler under puden og romantiske gerninger.

Personligt forsøger jeg at sætte pris på hvert vidunderlige øjeblik sammen med en anden person, jeg kan lide. For man ved ikke, om det kan være det sidste – og det gælder jo om at nyde livets goder.

Hunden Lucy er en anden skabning, der elsker opmærksomhed!

Hun er en golden retriver med en lidt anderledes hobby. For Lucy elsker nemlig at køre bil, men på en meget bestemt betingelse – at hun får lov til at sidde på forsædet. Hvis hun får lov til det, elsker hun at køre rundt på vejene med sine ejere.

Vender sig tilfreds om

Samtidig er ejeren Carissa forvist til bagsædet, mens kæresten kører. Og under denne køretur havde Carissa mobilen fremme, så hun heldigvis kunne forevige et helt vidunderligt øjeblik med hunden, som gentager sig under alle køreture.

Foto: Facebook

For det viser sig nemlig, at Lucy ikke stiller tilfreds med at sidde på forsædet. Hunden vil også “holde i hånd” med Carissas kæreste – og da den stædige golden får sin vilje, vender hun sig tilfreds mod sin ejer på bagsædet og smiler! Se øje efter, for det går hurtigt!

Hele øjeblikket er både sjovt og bedårende!

[arve url=”https://www.facebook.com/carissa.germany/videos/10216920611868851/” aspect_ratio=”4:4″ /]

Vidunderligt! Hvilken viljestærk og skøn hund! Tøv ikke med at DELE videoen, så dine venner også kan se den livsglade hund!