Hvalpens uventede reaktion på prutten er hysterisk sjov, nu har 2 millioner set det vidunderlige klip

Jeg er udemærket klar over, hvad du tænker lige nu. Hvorfor valgte jeg at klikke på en artikel om en hund, der prutter? Jeg burde arbejde nu, rydde op, træne eller bare lave noget andet end at læse en artikel om en pruttende hund.

Men du tager fejl. Det er vigtigt at læse denne artikel. For det er trods alt videnskabeligt bevist, at lykkelige mennesker lever længere, og at man bliver lykkelig af at grine. Så du kan rent faktisk forlænge dit liv ved at se videoen nedenfor, for den vil med garanti få dig til at grine! Jeg sværger!

Syv måneder gamle Lucky i videoen nedenfor er en nysgerrig og glad hund, der elsker det meste i livet.

Youtube

Hviler på sofaen

I videoen ligger hun og hviler i sofaen, da hun pludselig giver en høj lyd fra sig. Først kan man se forundringen i hendes ansigt, hvorefter hun tøver lidt, men hun vælger stadig at sniffe for at se, hvad hun lige har gjort.

Men det skulle hurtigt vise sig at være en stor fejl fra Luckys side!

Jeg kunne ikke undgå at grine, da jeg så hvalpens hysterisk sjove reaktion, og det virker til, at jeg ikke er den eneste! For hundens reaktion er nemlig allerede blevet set af over 2 millioner på Youtube, siden Luckys ejer valgte at offentliggøre den.

Jeg vil ikke afsløre for meget, men opfordrer dig til at se den sjove video nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/4YOhPDa65qA” /]

Tøv ikke med at dele videoen, hvis hundens sjove reaktion gav dig et smil på læben!