Hunden tror at hun kan gemme sig for ejeren, men se nu når han råber hundens navn

Hunde elsker at lege og mosle udenfor. For der har de virkelig muligheden for at strække deres ben, løbe rundt og nyde livet. Det er normalt at livsbekræftende syn at se hunde jagte bolde, hente pinde eller lege i naturen uden snor.

Det er dog ikke altid så nemt at få dem ind igen. Derudover er nogle hunde også meget stædige, og gør næsten alt for at få lov til at blive derude.

Hundeejeren Joao Zeverino kender om nogen til, at hunde gerne vil være udendørs så lang tid som muligt – selvom man siger til dem, at det er tid at komme ind.

Ejeren filmede situationen, da han råbte på sin hund Tasha, som var ude at lege i familiens have. Så snart han åbner døren og råber hundens navn, skynder den drillesyge vovse at gemme sig.

Ejeren er dog klar over, hvor hun er, men hele situationen er utroligt charmerende. For så snart Joao lukker døren igen, kan man tydeligt se Tashas lille hoved stikke op fra blomsterkrukken, hvor hun gemmer sig bag.

Det er meget tydeligt, at hunden gør sit bedste for at gemme sig for sin ejer!

Se klippet her nedenfor! Jeg kan ikke stoppe med at grine, når Tasha tror, at hun har formået at snyde sin ejer gentagne gange. Hun er uden tvivl en charmerende og drillesyg hund!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=IOQcV15b5Zo” /]

Hvis du skulle være i tvivl, gemte hunden sig lige bag blomsterkrukken!

Tøv ikke med at DELE, hvis du også elsker hunde med personlighed!