Hunden stirrer misundeligt på sin ejer spise is – men se nu det utrolige svar, da han vender sig om

Noget af det sjoveste ved at have hund er at følge dens udvikling. Det kan være alt fra, at han eller hun lærer nye tricks til at være lydig og opføre sig bedre.

Som barn havde mine bedsteforældre en hund, der hed Cindy. Gennem årene blev hun utrolig dygtig til at hjælpe til derhjemme – og en af hendes højdepunkter på dagen var at løbe ud for at hente avisen på trappen hver morgen.

Når hunde lærer sådan noget, man tror, mennesker kun er i stand til, er det næsten umuligt ikke at blive imponeret.

Mange hunde har en tendens til at tigge, eller meget klart bede om mad, når familien sidder ved bordet og spiser. Det kan godt være lidt irriterende – og mange gange er det også pokkers svært at sige nej til de søde, tiggende øjne.

Hunde er utroligt dygtige til at få mennesker til at falde for ren kærlighed, men flere af mine venner har fået deres hunde til at holde op med at tigge. For hvis man får det gjort til en rutine, at de skal spise på et bestemt tidspunkt – som alle andre i hjemmet – så plejer det at kunne være et godt skridt på vejen.

Det er nok de færreste hunde, der decideret skammer sig over at tigge. Dybest set tror jeg ikke, at de normalt tænker over den slags. For de gør ganske enkelt, hvad de har lyst til – og er meget sjældent lige så eftertænksomme som mennesker.

Men det gør sig ikke gældende for den søde hund i denne video!

Mens ejeren sidder foran fjernsynet og spiser is, har hunden set, hvor lækkert det ser ud. Derfor virker det umuligt for hunden at fravriste blikket fra den lækre is…

Men det er kun lige indtil, at ejeren vender sig om…

For så snart hunden opdager, at ejeren ser på ham, så kigger hunden straks væk og lige ud i luften. Han er åbenlyst lidt for genert til at tigge, og stiller sig derfor tilfreds med at nyde synet af den lækre is, når ingen andre ser det.

I dette tilfælde lykkedes det ejeren at forevige det hele på film – og det er i den grad en dygtig hund, der ikke har til hensigt at tigge fra sin ejer. Men at kigge på, når ingen opdager det – det skader jo aldrig!

Jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg ser dette søde klip, som nu har charmeret over 5 millioner!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=naYHO7AS9hk” /]

Kan du også lide søde og velopdragne hunde? Så tryk på del-knappen nedenfor!