Hunden sniger sig ud og gør det forbudte i poolen, se den geniale reaktion da han tages på fersk gerning

Selvom de fleste er af den overbevisning, at de er gode og retskafne mennesker, bryder vi alle reglerne fra tid til anden. Det kan være alt fra at smutte lidt tidligere fra arbejdet til at trykke lidt for hårdt på speederen i bilen, når man har for travlt.

Mange af os tror, at vi kan slippe afsted med det. Men man kommer længst med ærlighed, siger man jo – og der er nok noget om sagen. For sandheden har det med at komme frem til sidst, og så står man virkelig med et problem.

I denne familie troede hunden, at han kunne snyde alle ved at snige sig væk for at tage en forbudt dukkert i den oppustelige pool. Men da han bemærkede, at nogen havde opdaget ham, bød hunden i stedet ejerne på et godt grin.

Denne legesyge sorte hund elsker at svømme rundt og have det sjovt i vandet. Men eftersom familiens nye pool er oppustelig, er det forbudt for hunden at være i den. De er ganske enkelt bange for, at hunden skal ødelægge poolen med sine kløer ved et uheld.

Men netop denne dag tror hunden, at han har været rigtigt snedig. Han sneg sig ud ad bagdøren, sprang i poolen og nød virkelig at plaske rundt i vandet. Men det var kun lige indtil, at hunden opdagede, at han ikke var alene.

Youtube

For ejeren stod nemlig på terrassen og filmede, og det er meget tydeligt at se, at hunden udemærket godt er klar over, at han er taget på fersk gerning.

Var forbudt

Hunden virker dog først lidt usikker, på hvordan han skal håndtere situationen, men tager så beslutningen om at holde øjenkontakten med sin ejer. Han er klar over, at han har gjort noget forkert, og begynder derfor at svømme mod poolens kant.

Youtube

Stille og roligt begiver han sig op ad vandet, hvorefter han stiller sig meget lydigt ved siden af huset. Øjenkontakten holdes stadig meget intens. Det er tydeligt, at hunden er klar over, at han har forbrudt sig mod reglerne – og snart skynder han sig væk og gøer for at håndtere den pinlige situation.

Hunden fik en lærestreg, og ejeren fik sig et rigtig godt grin!

[arve url=”https://youtu.be/EVzmN5h-akc” /]

Jeg fik mig et rigtig godt grin af det her klip! Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, hvis den havde samme effekt på dig!