Hunden slår kæmpe prut, som intet menneske kan måle sig med – nu er videoen set af over 5 millioner

Vi har alle sammen prøvet at spist noget, vi måske ikke burde, som så har givet os luft i maven. Det er måske ikke ligefrem det mest behagelige at skrive eller tale om, men det sker for os alle.

Normalt sker det i situationer, hvor man virkelig ikke bør have gas i maven. Som eksempelvis til et møde, en date eller lignende. Det bobler i hele maven, og man kan bare fornemme, at der ikke er noget vigtigere i verden end at lette trykket.

Men noget, de fleste nok ikke er klar over, er, at næsten alle prutter i søvne. For et stykke tid siden skrev vi om en hund, der slog en stor brandskid i søvne, men så fik han sin kattevens hævn at føle.

Humor om lort og prutter er selvfølgelig lidt barnligt, men det skal også være tilladt at grine af sådan noget. Jeg gør mig sjældent store tanker om, hvad andre tænker, og tillader mig derfor selv at grine af sådanne skøre ting.

En, der har det på samme måde, er en hundeejer, der bemærkede, at hans hund slår ekstremt høje prutter sammenlignet med andre hunde. Derfor valgte han at indspille en film med sin hund, da den slog en stor brandskid, hvorefter han postede filmen på nettet.

Youtube

Hvilket har ført til masser af grin. Hundeejeren forsikrer dog, at hunden ifølge dyrlæger er både sund og glad, og derfor valgte han at indspille flere film. “Det der er jo mere, end hvad noget menneske er i stand til”, lyder en af de hundredvis af kommentarer, som er skrevet i kommentarfeltet under videoen.

I skrivende stund er videoen set over 5 millioner gange, hvilket jeg faktisk godt kan forstå.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=41&v=NxGxl-IbVFk” /]

Jeg kunne ikke lade være med at grine af dette klip! Tøv ikke med at DELE videoen, hvis den gav dig et smil på læben!