Hunden ringer til savnet ejer – tror ikke sine egne ører, når hun hører, hvad hunden har at fortælle

De fleste af os kan nok blive enige om, at hunde er fantastiske kæledyr. De har en helt unik evne til at danne stærke bånd til mennesker, og det er nok derfor, at de mange gange beskrives som vores bedste venner.

Det har jeg selv oplevet, da vi hele min barndom havde hund i hjemmet. Det var helt vidunderligt at have en god ven ud over sine almindelige venner – og der var altid en i hjemmet, der blev vildt glad, når man kom hjem.

Buller, som vores hund hed, fulgte med os næsten overalt. Han var meget social og kunne ikke lide at være alene. Og eftersom han var meget pålidelig og lydig, havde vi intet problem med at tage ham med de fleste steder hen.

Det er jo faktisk sådan, det skal være! I hvert fald hvis man spørger hundeelskere som mig!

For jeg er nemlig af den overbevisning at selv hunde er i stand til at føle afsavn og længsel som mennesker. Det har jeg selv oplevet, og derfor er det for mig en selvfølge, at man tilbringer så meget tid med sin hund som overhovedet muligt.

Kan ikke skjule følelserne

Men der er selvfølgelig omstændigheder, der gør, at man er nødt til at rejse fra sit elskede kæledyr. Hvilket også var tilfældet i dette vidunderlige klip, hvor kvinden i huset var taget på forretningsrejse, mens manden var blevet hjemme hos parrets hund Stanley.

Hunden nød selvfølgelig at tilbringe tid sammen med manden, men det virkede alligevel til, at han savnede kvinden i huset.

Derfor valgte manden at ringe til sin kone og satte telefonen på medhør. Da Stanley hørte, hvem der var i den anden ende af røret, kunne han ikke skjule sin glæde, kærlighed og afsavn, og det er meget tydeligt, at hunden savner sin ejer.

Det her er charmerende og hjertevarmende på en og samme tid, og det her er et glimrende eksempel på, at selv hunde kan have menneskelige følelser.

[arve url=”https://youtu.be/vyW6xWgLnSc” /]

Hunde er virkelig fantastiske! Tryk på del-knappen hvis du er enig, så kan dine hundeelskende venner også se dette vidunderlige klip!