Hunden løber ud for at lege gemmeleg med børnene – den utrolige reaktion får alle til at bryde sammen

Hvis man har, eller har haft hund, kan man fortælle om den store glæde, de dagligt skænker deres elskede ejere. Hunde har en helt anden anskuelse af virkeligheden end mennesker, og deres charmerende og ubekymrede tilgang til tilværelsen kan virkelig få ens hjerte til at smelte.

Få ting i livet gør en så glad, som når man ser sin elskede hund stråle af glæde, logre med halen og være så barnlig glad, som næsten kun en hund kan være.

Så er det stort set umuligt ikke at blive smittet af glæden og selv blive betaget af legen.

Som barn havde vi en hund, der hed Kvik. Han havde krudt i røven, og det absolut bedste han vidste var at få lov til at lege på vores store græsplæne. Så var der fuld fart over den lille fyr, og det var altid dejligt at se den lykke, han udstrålede, når han fik lov til at løbe frit rundt og lege.

Rumble

En anden hund, der virkelig evner at sprede godt humør, er vovsen i dette klip (nedenfor).

Familiens hund bliver lukket ud i baghaven, hvor børnene gemmer sig under en oppustelig mini-pool. “Hvor pokker forsvandt de hen?”, kan man næste se, at hunden når at tænke, før han finder på at et genialt trick for at finde dem igen.

Men så sker der noget, som ingen havde forventet. Hunden i videoen er så energisk, at familien pludselig får en mini-pool, der kører med fuld fart over plænen. Gemmelegen forvandles til noget helt andet. Jeg vil dog ikke afsløre for meget, men opfordrer dig til at se klippet.

Jeg kan dog garantere, at det her søde energibundt også vil give dig et smil på læben!

[arve url=”https://rumble.com/embed/vkiqd/” /]

Tøv ikke med at dele videoen, hvis du også elsker søde og energiske hunde!