Hun forsøger at give sin kræsne fugl broccoli, men se når han opdager hvad der er i skålen

De fleste småbørnsforældre kender til den klassiske kamp det er at få børn til at spise mere og grønt. Især sidstnævnte, og andre fødevarer, kan være svære at “sælge” til sine børn. For “det er godt for dig” er ikke altid et så overbevisende argument.

Men det gør sig faktisk ikke gældende for alle børn, hvilket jeg faktisk altid har troet. En del dyr er næsten kendte for at være altspisende – men det er faktisk langt fra alle.

Som barn havde jeg en undulat, og noget af det bedste han vidste var at flyve ud af sit bur, lande på morgenbordet og begynde at grave med sit næb i smørpakken. Herefter kiggede han op og var helt gul i ansigtet.

Og de fleste af os kan nok forholde sig til, hvordan det er at være rigtig lækkersulten efter noget. Hvis man har indtaget et par glas vin aftenen før, er man for eksempel meget lækkersulten efter lidt pizza dagen efter – og selvom jeg forsøger at følge den sunde livsstil, skal man tillade sig selv at synde en gang imellem.

Samtidig er det dog vigtigt at indtage den rette kost. Det gælder ikke kun mennesker men også dyr. For de har ligeledes behov for god og nærende mad, hvilket også er årsagen til, at fuglen Erics dyrlæge anbefalede ejeren, at han ville have godt af at spise broccoli.

Sjov fugl

Som den gode fugleejer hun er, forsøgte hun samme dag at servere broccoli for Eric. Hun var dog meget spændt på, hvordan den nye grøntsag ville blive modtaget af den ellers så kræsne fugl.

Klippet nedenfor viser, hvordan det gik! Se nu når Eric opdager, hvad der er i madskålen! Helt vidunderligt!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=4d1dwgc-oIs” /]

Tøv ikke med at dele klippet, hvis det gav dig et smil på læben!