Hesten får et chok, da han pludselig slår kæmpe prut – nu er klippet set af millioner

Der er mange ting, der er helt naturlige og som vi alle gør. At sove, trække vejret, sexlyst, bimmelim og bummelum – og prutte.

Jeg er faktisk overbevist om, at vi alle kan relatere til det sidstnævnte.

De fleste af os har sikkert gentagne gange følt den der boblende fornemmelse i maven, hvor man bare er nødt til at komme af med gassen.

Det opstår ofte ved mindre passende lejligheder, men så er det kun endnu dejligere at lette trykket, når man finder et toilet eller et sted uden mennesker, hvor man endelig kan prutte.

Men det er ikke kun mennesker, der skal lette trykket med jævne mellemrum – nej, det sker også i dyreriget. For et stykke tid siden skrev vi om en stor hest, der slog flere brandskider – og vores læsere elskede den sjove video.

Nu har vi fundet et nyt klip, som om muligt er endnu bedre – især fordi, at hesten i dette klip slet ikke er forberedt og derfor bliver bange for sin egen brandskid.

Naturlig kropsfunktion

Han er midt i et træningspas med sin rytter på ryggen – men pludselig sker det, prutten!

Facebook

Det hele sker utrolig hurtigt, og det kan godt være, at du er nødt til at se videoen et par mange. Men hesten bliver så overrasket, at han giver et stort hop.

Selv kvinden bag kameraet får et stort chok – og kan ikke lade være med at grine.

Ifølge sitet RelayHero, som har talt med dyrlæge Doctor Ramey, er mange urolige over, at heste, der slår store prutter, oplever smerter. Men det er ifølge dyrlægen ikke tilfældet. For ligesom mennesker er det helt naturligt at slå prutter, og mange gange er det en skøn kropsfunktion, efter man eksempelvis har spist fiberrigt mad.

Se det sjove klip nedenfor! Jeg kunne ikke lade være med at grine!

[arve url=”https://www.facebook.com/megan.elphick.1/videos/2168582559837119/” aspect_ratio=”21:10″ /]

Jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg så det her! Jeg kan virkelig sætte mig i hestens sted – nogle gange kan ens brandskider virkelig komme bag på en! Tryk nu på del-knappen for at byde dine venner på et godt grin!