Kæmpe-hest kaster sig ned på jorden og slår brandskid – nu er videoen set af over 13 millioner

Alle planetens skabninger sover, spiser, skider – og de fleste prutter også!

Det er faktisk noget af det mest naturlige, men det at slå en kæmpe brandskid er stadig meget tabubelagt og noget, man ikke taler om offentligt. Hvilket nok er ganske forståeligt, da der trods alt er sjovere og bedre samtaleemner – men samtidig er det jo ikke noget, man bør skamme sig over.

Alle har nok oplevet, at det pludselig bobler i maven, og at man bare er nødt til at lette trykket.

Jeg er faktisk overbevist om, at de fleste kan nikke genkendende til den beskrivelse, og at det er en helt fantastisk følelselige at lette på skinkerne for at slå en kæmpe brut – man har det bare så dejligt i kroppen bagefter!

Fiberkost

Det gør sig også gældende for mange dyr, og vi har tidligere skrevet om en flodhest, der pludselig slog verdens måske største brandskid. Men nu har flodhesten fået kamp til stregen af en stor hest.

Youtube

Hesten i videoen nedenfor går under navnet Archy, og efter dyrlægens anbefaling har han fået fiberkost på det seneste – men som mange af os ved, så kan det skabe store problemer med ophobning af gasser i maven.

Det ser vi et klokkerent bevis på her. For pludselig kaster Archy sig legesygt ned på jorden og begynder at spjætte med benene, og kort efter begynder han at slå den ene skid efter den anden – den ene prut større end den anden.

Hesten har det godt

Ifølge RelayHero, som har talt med dyrlæge Doctor Ramey, er der ingen problemer med hesten, hvis nogen skulle tro det. Så alle dyrevenner kan ånde lettet ud!

Det her er helt naturligt, og giver ingen problemer eller smerter for den smukke hest, fortæller dyrlægen. Som det er tilfældet med mennesker har hesten bare et ekstra stort behov for at slippe gas ud, da den spiser ekstra fiberrigt mad!

Over 13 millioner har allerede set klippet nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/jMyL0HdXPuc” /]

Jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg så dette! Så tøv ikke med at trykke på del-knappen for at byde dine venner på et ekstra smil i dag!