Helten introducerer sin kone for de gorillaer, han har reddet – reaktionen er helt ubetalelig

Gorillaer er nogle af verdens mest fascinerende dyr. De er uhørt majestætiske og utroligt intelligente. Derudover har gorillaer også en utrolig evne til at danne meget stærke bånd til mennesker, og skulle eftersigende have et større følelsesregister end de fleste andre dyrearter.

Hvis det er muligt, lever de frit i flere afrikanske lande, men i store dele af verden holdes de i fangenskab. Derfor er der også mange internationale organisationer, der kæmper en ihærdig kamp for, at gorillaerne kan leve frit i naturen.

For det er trods alt der, de hører hjemme!

En mand, der har dedikeret store dele af sit liv på at give gorillaer det bedste livsbetingelser, er Damian Aspinall. Han driver The Aspinal Foundation, hvilket han har gjort i flere år. Noget af det, han brænder mest for, er, at gorillaer i fangenskab igen skal have mulighed for at leve frit i naturen, skriver Honesttopaws.

Og i 2013 formåede han netop at frigive to gorillaer tilbage i deres naturlige omgivelser – Djalta og Ima.

Ville introducere sin kone

De levede i en europæisk zoologisk have, men efter pres fra The Aspinall Foundation var det endelig muligt at transportere de to store gorillaer til et naturreservat i Gabon, hvor de nu passer sig selv og er beskyttet fra krybskytter.

Fire år senere, i 2017, rejste Damian og hans kone Victoria til Gabon i håb om at finde de to gorillaer. Damian ville introducere Victoria for dem, men var ikke klar over, hvordan de ville blive modtaget.

Efter flere timers søgen i junglen formåede parret endelig at finde Djalta og Ima, der virkede til at nyde livet i friheden! Et klip på 6 minutter fra besøget hos gorillaerne er nu blevet set over 13 millioner gange – og slutningen er helt fantastisk. Jeg kunne ikke lade være med at grine!

[arve url=”https://youtu.be/_X57lHbQP6k” /]

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis den gav dig et smil på læben!