Gedekid stirrer mistænkeligt på trampolinen, 3 sekunder senere får han millioner til at grine

Noget, der med garanti kan skabe en varm og rar følelse i kroppen for de fleste, er søde og sjove dyr. For det kan virkelig varme ens hjerte og oplyse en grå og trist dag at se de små liv have det sjovt og være lykkelige.

Og det her klip med et legesygt gedekid fik mig i rigtig, rigtig godt humør. I al sin enkelhed er det helt fantastisk. Jeg viste det lille klip til nogle kollegaer – og de var enige.

Nogle gange behøver det ikke at være så kompliceret at få folk til at grine eller føle sig godt tilpas. For noget så simpelt som at se nogen være glade eller lykkelige kan faktisk gøre underværker – hvilket dette klip er et fantastisk bevis på.

Gedekiddet i videoen nedenfor bor i en indhegning med andre geder i en familiens baghave. I nærheden af gedernes “hus” har familien placeret en stor trampolin, der egentlig er tiltænkt familiens børn (altså menneskerne).

Youtube

Men et legesygt gedekid formåede at komme op på det spændende legetøj for første gang – og en fra familien forevigede heldigvis øjeblikket på film.

Over 1 million visninger

Se nu, da gedekiddet opdager, hvordan trampolinen fungerer, og hvad det skal gøre. Hans lykkelige krumspring og nysgerrighed varmer virkelig helt ind i sjælen – og jeg sidder her med et kæmpe smil på læben!

Videoen er lidt over 2 minutter lang, men det bemærker man slet ikke – man bliver aldrig træt af at se på det søde gedekid! Over 1 million har allerede set klippet, hvilket jeg godt kan forstå!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=L198jPLg_5o” /]

Fik man det ikke helt rart af at se det her? Tryk på del-knappen, hvis du er enig, så spreder du lidt glæde til dine venner i dag!