Fuglen danser riverdance hver aften – nu spredes det unikke klip som en løbeild

Fuglearten “Lovebird” kan beskrives som glad, legesyg og sjov. Hvilket også er tilfældet for denne smukke og energiske fugl, især når han hører sin yndlingsmusik.

Denne blåhvide charmetrold har en imponerende fornemmelse for at danse i takt til musikken med tilhørende rappe dansetrin. Han elsker irsk musik og danser i takt til musikken, som kun en fugl kan – hurtigt op og ned med lige ben, når man stepper.

Denne fugls bevægelser til musik er virkelig imponerende. Han er også selvlært, selvom ejeren selvfølgelig indså, at hans fugl elskede musik og især riverdance. For den blåhvide fugl er virkelig et talent uden lige!

Facebook

Arten hedder “Lovebird” (eller “Kærlighedsfugl” på dansk”, da de lever i monogame forhold hele livet, skriver Sun Gazing. Selv hvis det ikke havde været tilfældet, ville navnet have været ganske passende. Især for denne charmetrold!

Må være unikt

Hans fornemmelse for takt og evne til at sprede smil gør virkelig en varm og glad i hele kroppen.

Facebook

For se nu bare, hvad den lille charmetrold kan – musikken er dog synkroniseret på efterfølgende – som har fået flere tusinder til at smile stort. Jeg vil næsten vædde med, at du aldrig har set noget lignende – en fugl, der danser riverdance på denne måde må være unikt!

Fuglen gør det iøvrigt også hver aften – og det er da en dejlig rutine, er det ikke?

[arve url=”https://www.facebook.com/WeareWatchy/videos/422395187944925/” aspect_ratio=”21:12″ /]

Tøv ikke med at DELE videoen med dine venner for at byde dem på et ekstra grin i dag!