Familie kommer hjem med nyfødt baby – fuglens uventede reaktion ligner intet, du har hørt før

Papegøjer er kendte for deres utrolige evne til at lære at efterligne stemmer, lyde og opførsel. Derfor er det altid meget fascinerende at se, hvor hurtigt de opsnapper det hele, og af den grund så stopper man aldrig med at blive overrasket.

Jeg har altid været imponeret over fugle og deres utrolige færdigheder. Alt fra hvordan nogle fugle kan navigere og finde frem til deres destination, når de flyver sydpå i vintermånederne til papegøjer, der kan lære at tale som mennesker.

Som barn havde mine forældre en nabo, som var meget glad for sine elskede papegøje. Hans fugl, Jack, sagde altid “Hej, hej” fra sit store bur, når man kom ind i deres sture. Det var altid lidt af et chok, når papegøjen begyndte at tale til en, som var den en rigtig person.

En smuk papegøje i naturen. Foto: Pixabay.

Ordene lød også meget klart og tydeligt. Det var selvfølgelig altid hyggeligt at få en varm velkomst fra andre end de personer, der boede under samme tag.

Tror næsten ikke mine egne ører

Da familien bag denne video kom hjem fra hospitalet med deres nyfødte barn, oplevede de noget unikt, som hurtigt blev en viral succes. Som alle ved, kan små børn larme en lille smule, men det er man ganske enkelt nødt til at lære at håndtere.

Men én som dog reagerede lidt uventet på husets nye lyde, var familiens papegøje. Da jeg først så dette klip, kunne jeg ganske enkelt ikke tro mine egne ører. Det er virkelig utroligt!

Klippet er blevet set over 2 millioner gange på Youtube, hvilket ikke er så svært at forstå!

[arve url=”https://youtu.be/GEJjJBM3uSg” /]

Hvis du også fik et smil på læberne af at se dette klip, må du hjertens gerne dele det med dine venner, så de også kan få lidt at grine af i dag!