Ejeren kæmper 2 timer med at montere kattelem – kattens reaktion får hele nettet til at grine

Få ting kan fascinere mig lige så meget som kloge dyr.

Jeg tænker mange gange, at de forstår meget mindre, end vi går rundt og tror. Men heldigvis bliver man ofte modbevist i sin fordom, når kæledyr står for den ene genistreg efter den anden.

Nogle af de mest intelligente dyr er delfiner og aber. Det er ikke ligefrem arter, som man kan holde som kæledyr, men selv søde katte evner at chokere deres ejere.

Som barn havde vi en hund, der hed Ringo. Det var utroligt givende at udvikles og blive en selvstændig person, mens man havde en hund i huset.

Mange gange giver det børn en ansvarsfølelse at have et dyr omkring sig i en tidlig alder.

Mageløst imponerende

På den måde lærer man også sin pelsklædte ven utroligt godt at kende, og der kan dannes et utroligt venskabsbånd mellem et barn og kæledyr. De små liv har virkelig en unik evne til at imponere – selvom eksempelvis katte for det meste fortrækker at blive forkælet eller dovne på sofaen.

I videoen nedenfor, der er blevet set over hele 15,9 millioner gange, har en mand kæmpet med at montere en kattelem i lidt over 2 timer. Og nu kan familiens kat gå ind og ud, som det passer ham.

Men det skulle hurtigt vise sig, at det ikke var en helt almindelig kat! For se nu hvordan katten reagerer på sin ejers hårde arbejde. Jeg vil ikke afsløre for meget – men jeg blev hvert fald mageløst imponeret og kunne ikke lade være med at grine!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=HRtAMEWDLfY” /]

Tøv ikke med at DELE, hvis kattens reaktion gav dig et smil på læben!