Babyen stjæler schæferens godbid – men hundens reaktion får faren til at tabe kæben

Jeg tror ikke, at der er noget mere charmerende end velopdragne hunde!

Mange gange læser man triste nyheder om hunde, der ikke er blevet behandlet godt som hvalpe, hvilket desværre kan føre til aggressiv adfærd resten af livet. Derfor er det også kun godt til tider at påpege eksempler, hvor det modsatte gør sig gældende.

Det at få hund er ikke for alle. Man er nødt til at give sin hund tid, kærlighed og opmærksomhed. For det kan virkelig føre til et helt unikt forhold mellem menneske og hund, og det er jo ikke uden grund, at de kaldes “menneskes bedste ven”!

Klippet nedenfor er blevet set af over 7 millioner personer, og er et helt vidunderligt eksempel på, hvad der sker, når en hund er blevet opdraget helt perfekt.

Stjæler hundens mad

Under alle omstændigheder varmer det mit hjerte efter de seneste mange år at have læste om ejere, som ikke har givet deres hunde den opmærksomhed og kærlighed, de fortjener.

I videoen nedenfor leger babyen Ava på gulvet ved siden af familiens schæfer Brano. Hunden har lige fået en godbid af faren, som står bag kameraet og filmer det hele. Men pludselig stikker den lille pige hånden ind og stjæler hundens mad.

Foto: Youtube

Lidt dristigt, kan man men, det resulterer hurtigt i et glimrende bevis på det forhold, der er blandt familiens to- og firebenede medlemmer. For da hunden bemærker, at han har fået stjålet sin godbid, noterer han også, hvem “forbryderen” er.

En stor succes

Mens faren fortæller sin datter, at hun skal give maden tilbage til schæferen, så lægger Brano sig ned bag Ava. Hun holder godbidden i sin ene hånd, og hunden kan med lethed bide fat i den – men se nu, hvad han vælger at gøre.

Her kan man da tale om en velopdragen og dygtig hund! Jeg bliver helt varm om hjertet og kan slet ikke lade være med at smile, når jeg ser dette klip! Efterfølgende valgte faren at poste videoen på Youtube, og den blev straks en succes!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=3lJ06QROBXs” /]

Tøv ikke med at trykke på DEL, hvis du også elsker hunde!