Andrea vil have sønnen til at sige “mor” for første gang – men lyt nu nøje til hundens svar

Med en baby og hund under samme tag bliver det sjældent kedeligt. Begge har en utrolig evne til at overraske os voksne – og deres charme kan virkelig få alle til at smelte.

Nu handler det jo om mennesker og dyr, men de har trods alt ligheder på den måde, at de kan vække store følelser i os. Det er selvfølgelig primært positivt, og jeg kan ganske enkelt ikke få nok af disse guldklumper eller af at følge deres udvikling i livet.

Se bare dette vidunderlige klip nedenfor, som har fået over 13 millioner på nettet til at grine!

Det er den amerikanske mor Andrea, der drømmer om at få sin 9 måneder gamle søn, Sam, til at sige mor, hvilket han ikke har lært endnu. Ofte bliver drengen mere medgørlig, når han får mad, så denne gang har Andrea sat sig med en af sønnens livretter på tallerkenen.

Foto: Youtube

Mor og søn har fået selskab af familiens hund, Patch, som ligeledes er sulten.

Uventet reaktion

Moren forsøger flere gange at hjælpe Sam med at sige “mor” ved at gentage ordet. Men det er dog hunden, der virker mest entusiastisk (i hvert fald over maden), og pludselig chokerer Patch hele familien.

Hunden besidder næsten menneskelige egenskaber, for lyt nu til hans svar, når Andrea holder gaffelen med mad og siger “mor”…

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=I_zW6APE1qQ” /]

Det er altså ikke drengen Sam, der er den første til at adlyde Andres opfordring om at sige “mor”, men hunden. Man kan tydeligt høre, hvordan hunden på meget imponerende vis fremstammer ordet – og det er ikke mærkeligt, at familien bag kameraet har svært ved at lade være med at grine!

Var det her ikke alt for charmerende? Hunde er virkelig fantastiske! Tryk på DEL, hvis du er enig!