Advarsel: Liderlige edderkopper invaderer folks hjem – i vild jagt på sexpartnere

Selvom vi stadig nyder et relativt godt sommervejr her i Danmark, kan vi så småt mærke, at efteråret er på vej. Sommeren var varm og dejlig, men det kan nu medføre en del frygt, især hvis man er bange for edderkopper.

For varme somre fører normalt til flere edderkopper, som i løbet af efteråret søger indendøre for at forplante sig, og det kan føre til en regulær edderkopinvasion af vores hjem, skriver The Mirror.

Araknofobi er en overdreven frygt for edderkopper, og er en af de mest almindelige fobier. Man anslår faktisk, at hver tredje i større eller mindre grad lider af edderkoppefobi. Og nu kan efteråret vise sig at blive rigtig hård for disse personer.

Invaderer folks hjem

Sommerens temperaturer og det stadig milde vejr for årstiden har gjort, at der stadig er usædvanligt mange husedderkopper.

Wikimedia Commons

Og nu hvor det så småt er begyndt at blive lidt køligere, søger edderkopperne indendørs i kældre og andre værelser for at parre sig.

På jagt efter sexpartnere

Husedderkoppernes parringstid varer fra september til slutningen af oktober, hvilket betyder, at sexhungrende edderkopper nu invaderer hjem på jagt efter en sexpartner.

– Hvis du ser en edderkop løbe på gulvtæppet derhjemme, er det nok en han, der er på jagt efter en sexpartner, siger ekspert Richard Jones til BBC.

De liderlige edderkopper kan være skræmmende, men de er faktisk helt ufarlige for mennesker.

Hold hjemmet rent

Edderkopperne er så små, at de ikke er i stand til at bide, og deres tænder er for svage til at trænge gennem menneskehud.

– Det er lidt som som et menneske, der forsøger at tage en bid af en basketball, siger Richard Jones til BBC.

Flickr

Hvis man gerne vil undgå edderkopper i hjemmet, skal du sørge for at rengøre tit, da edderkopper trives bedst i støv og tøjbunker.

Tryk nu på DEL-knappen for at advare dine venner!