Vidunderligt klip: Morfar begynder at grine foran sit 2-årige barnebarn – reaktionen er helt fantastisk

Jeg tror de fleste af os kan blive enige om, at noget af det mest smitsomme i verden er herlige grin. Hvilket egentlig er meget heldigt, for der findes jo intet mere vidunderligt, når det ligesom syder og bobler i hele kroppen af glæde!

Bare det at høre andre have det sjovt kan gøre en i rigtig godt humør – og når nogen i nærheden begynder at skraldgrine, er det stort set umuligt ikke selv at begynde at grine.

Jeg kan huske utallige gange, når man har haft det rigtig sjovt sammen med vennerne – og det, der har fået grinebølgen til at leve videre, er, at de andre ikke kan holde grinet tilbage. Det bliver som en “ond cirkel” – selvom en ond cirkel bestående af latter og grin selvfølgelig kun kan beskrives som noget positivt!

Et helt fantastisk bevis på, hvor smitsomt latter kan være, er dette klip nedenfor, der har fået over 3.000 likes på nettet. Det er en morfar, der står lige overfor sit 2-årige barnebarn – og lige pludselig begynder manden at grine.

Om det er for at gøre den lille dreng i godt humør, eller om morfaren griner af noget bestemt, ved jeg faktisk ikke – men det er faktisk ikke så vigtigt i dette tilfælde.

Drengens reaktion er dog helt vidunderlig! Han kan ikke lade være med at grine, når hans morfar begynder – og de stiller sig ikke tilfredse med et eller to herlige grin. Nej, hele situationen udvikler sig hurtigt til en charmerende og glædespredende grinefest!

Jeg har set klippet flere gange og synes stadig, at det er lige sjovt. Det er næsten umuligt ikke at grine af deres hyggelige øjeblik sammen – og jeg sidder helt glad i kroppen efter at være blevet smittet af deres grin!

Se selv!

[arve url=”https://rumble.com/embed/v205th/” /]

Var det ikke for herligt? Tryk på DEL nedenfor, hvis du er enig! Så kan du også sprede lidt ekstra glæde til dine venner i dag!