Vidunderligt klip: Far river bøde i stykker – sønnens reaktion får millioner til at grine

Jeg tror ikke, at der er noget mere smitsomt end et skønt grin. De fleste af os kan nok genkende, at det er svært at holde sig tilbage, når man hører andre have det hysterisk sjovt.

Jeg husker for et stykke tid siden, hvor en kvinde ved siden af mig på bussen begyndte at grine af et klip, hun så på sin telefon – og bare ved at høre, hvordan hun kæmpede med at holde sit grin tilbage, så begyndte jeg selv at grine.

Selvom sådanne situationer kan blive lidt akavede, er de jo også herlige. Vi kan aldrig grine for meget, og det er vigtigt at have det så sjovt som muligt, så længe man lever.

Dette klip (nedenfor) havde den effekt på mig. Det endte med, at jeg sad her bag min computerskærm på arbejdet og skraldgrinte.

Jeg vidste det lille videoklip til nogle kollegaer – og de reagerede på samme måde.

En far har netop givet sin knap 1-årige søn Micah et brev, hvor der står, at han har fået bøder, eller ikke fået et bestemt job, som han har søgt (lidt forskellige versioner florerer på nettet).

Men uanset hvad elsker lille Micah åbenbart lyden af papir, der bliver revet i stykker. Selvom det er noget virkelig simpelt, er det helt fantastisk!

Den lille fyr er virkelig en glædespreder af rang – og det er stort set umuligt at se dette klip uden at blive i rigtig godt humør!

Et bevis på det er, at Micahs grineflip er set af næsten 97 millioner på Youtube!

[arve url=”https://youtu.be/RP4abiHdQpc” /]

Blev man ikke bare glad af at se dette klip? Tryk på del-knappen hvis du er enig, så kan du også sprede lidt glæde til dine venner i dag!