Sjovt klip: Mormor låner babyens sut – den uventede reaktion er vidunderlig!

Jeg tror de fleste af os kan blive enig om, at noget af det mest smitsomme i verden er et skønt grin. Det er egentlig meget heldigt, for der er intet mere vidunderligt, når det ligesom bobler af glæde i hele kroppen!

Man kan blive i virkelig godt humør bare af at høre andre have det sjovt – og når nogen begynder at skraldgrine i ens nærhed, er det stort set umuligt ikke at følge efter.

Jeg husker utallige gange, når man har haft det rigtig sjovt med vennerne – og latteren bare lever videre, fordi ens venner ikke kan holde grinene tilbage. Det bliver som en “ond cirkel”, selvom det jo faktisk kun er positivt!

Et helt vidunderligt bevis på, hvor smitsom latter kan være, er dette klip (nedenfor), som er blevet set over 125.000 gange på Youtube. Straks efter at have set det følte jeg en inderlig trang til at dele det med jer.

Jeg sad selv og grinede flere gange her bag computerskærmen!

En mormor sidder med sit lille barnebarn i sine arme. Drengen ligger først og er helt rolig, men så tager kvinden en af drengens sutter (selvfølgelig en ny, så der overføres ingen baciller) og putter den i munden.

Da hun så åbner munden lidt og hiver den ud, mens det giver en “poppende” lyd, reagerer den lille baby på en måde, som ingen i klippet havde forventet – hverken mormor eller mor bag kameraet.

Det hele ender i et skaldgrin for alle 3 – og i al sin enkelhed er dette klip helt vidunderligt! Det er fantastisk at se, at så lidt kan bringe så meget glæde – og det er sjældent, at jeg har set en baby grine så ægte, herligt og intenst!

Man bliver virkelig varm i hele kroppen – og jeg kan blive ved med at lytte og se dette klip!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=49HYiesrLe4″ /]

Tøv ikke med at sprede lidt glæde ved at trykke på DEL-knappen nedenfor, så flere kan se dette vidunderlige klip!