Mor er træt af telefonsælgere der ringer hver dag, giver datteren telefonen og får nettet til at juble

Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har siddet og snakket med lidt for ihærdige telefonsælgere, som har forsøgt at overtale mig til at købe alt mellem himmel og jord. Hvert produkt beskrives som det bedste i hele verden, og man skal virkelig være forsigtig og opmærksom for at modstå fristelsen.

Mange gange siger de, at produkterne er “gratis”, men så binder man sig ofte til et abonnoment – som pludselig kan løbe op i mange penge. Ja, det er virkelig en jungle og svært at overskue. Og mange gange er det bare meget bedre at takke nej.

Selvom telefonsælgere egentlig bare passer deres arbejde, kan det være rigtigt trættende, når han eller hun ringer og forsøger at sælge forskellige ting. Især når salgsopkaldende kommer hyppigt og personen i den anden ende er rigtig ihærdig og ikke forstår et nej.

Så skal man virkelig være smart og kreativ for at håndtere sin frustration, hvilket moren i klippet nedenfor var. Hun var efterhånden blevet træt af de mange telefonsælgere, der ustandseligt ringede til familien, så hun valgte at “skræmme” dem lidt.

Et rigtigt sludrechatol

Så da næste telefonsælger valgte at ringe, gav moren ganske enkelt telefonen til sin datter – som endnu ikke har lært at tale.

Det er selvfølgelig helt uforståeligt, men det er sjovt at tænke på det chok, telefonsælgeren med garanti oplevede. Samtidig er det sødt at se den lille piges ansigtsudtryk.

Se klippet her nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/KzKsbD49gJo” /]

Videoen med det lille sludrechatol har nu fået over 300.000 på Youtube til at grine – og det er muligvis noget, som andre småbørnsforældre kan lade sig inspirere af?

Nogle gange må man være lidt kreativ for at slippe af med telefonsælgere – DEL gerne dette lille “trick” med dine venner!