Mor siger “gå i seng” til sine drenge – tvillingernes reaktion spredes nu over hele verden

Tvillinger er fantastiske. De har ofte så stærke bånd, at de kan kommunikere med hinanden uden at sige noget. Men når de så taler, har de mange gange deres helt eget hemmelige sprog.

Hvis man har tvillinger, betyder det ofte, at man får dobbelt – af alt. Dobbelt så sjove narrestreger, dobbelt så meget kaos og dobbelt så meget frustration.

Det måske mest frustrerende øjeblik i løbet af dagen er når, at småbørn skal i seng. Så da denne mor sagde til sine guldklumper, at de skulle gå i seng, troede hun nok ikke, at alt ville gå som forventet.

I stedet for at brokke sig over ordet “sengetid”, eller “bedtime” på engelsk”, skynder drengene sig at løbe ind på deres værelse. Deres vidunderlige rutine har nu fascineret forældre verden over!

“Vi har aldrig lært dem det her”

“Jeg filmede det her til min familie, der bor langt væk, så de kunne se, hvordan børnene vokser og udvikler sig. De er blevet meget atletiske i en ung alder”, skriver moren til klippet på Youtube.

Youtube

“Vi har aldrig lært dem det her. Men en dag sagde jeg til Zac og Chris, som er enæggede tvillinger, at de skulle gå i seng – og de gjorde det bare. De løb ind til sengen og hoppede op.”

Youtube

Moren sagde bare, at drengene skulle gå i seng – og de gjorde det. Det var heller ikke en engangsfornøjelse – deres specielle rutine er nu en del af hverdagen.

“Jeg var chokeret. Det her er drengenes yndlingsøjeblik i løbet af dagen, når de på deres egen atletiske måde får lov til at hoppe op i sengen samtidig – og se, hvem der kommer først”, skriver moren.

Se klippet nedenfor – det er både sjovt og bedårende!

[arve url=”https://youtu.be/fJ7qFXneLpk” /]

Hvad mon moren har gjort for at fortjene et par tvillingedrenge, der er så nemme at lægge i seng? Måske har hun et helt genialt trick, som hun kan lære andre forældre?

Tøv ikke med at dele denne vidunderlige video videre til dine venner!