Faren foreviger tvillingernes utrolige leg – resultatet charmerer millioner verden over

Båndet mellem søskende er utroligt stærkt, og for mange betyder det, at man automatisk får en bedste ven, der kan støtte og give råd hele livet igennem.

Men dette bånd er mange gange ekstra stærkt for tvillinger. Nogle mener faktisk, at tvillinger udvikler et så stærkt forhold, at deres kommunikation bliver telepatisk.

Tvillingeparret i videoen nedenfor har uden tvivl udviklet et specielt forhold til hinanden i en tidlig alder. Forældrene stod heldigvis klar med kameraet – og resultatet er noget af det sødeste, jeg nogensinde har set!

Det er ikke usædvanligt, at tvillinger udvikler en vis rivalisering mellem hianden. Studier viser faktisk, at de ofte føler et behov for at være “den bedste søskende”, og at tvillinger ofte sammenligner sig meget med hinanden.

Behovet for at være “sin egen” er ofte ekstra stort hos tvillinger. Måske skyldes det, at de mange gange bliver betragtet så ens af omverdenen.

Netop derfor er det vigtigt, at forældre holder øje med deres opførsel og giver tvillingerne muligheden for at udvikles som to forskellige individer. At have to forskellige udtryksformer er et eksempel på, hvordan tvillinger kan skille sig ud fra hinanden og undgå unødig rivalisering.

Youtube

Men de tvillingerne i videoen nedenfor er langt fra at være rivaler, og de er utroligt charmerende.

Over 20 millioner visninger

Deres forælder fanger dem midt i en lille stirrekonkurrence, hvor de også er i fuld gang med at udvikle deres helt eget sprog. De stirrer på hinanden, mens de “taler” frem og tilbage, og det er meget tydeligt, at de kan kommunikere sammen på deres helt egen lille måde.

Youtube

Det er ikke usædvanligt for tvillinger at udvikle deres egne sprog. Der er faktisk et navn for fænomenet – Cryptophaisa, der opstår, da tvillinger tilbringer så meget tid sammen i løbet af de samme udviklingsstadier.

Youtube

Gør som 20 millioner andre og se tvillingernes nuttede “stirrekonkurrence” nedenfor! Det er umuligt ikke at smile, når man ser dem pludre løs!

[arve url=”https://youtu.be/J8bKblC1yPc” /]

Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at sprede kærligheden videre!