Barnet nægter at spise sine ærter, så kalder moren på familiens hund og får alle til at skraldgrine

Der findes intet mere bedårende end et lykkeligt barn!

Eller det vil sige, tilsæt et nuttet dyr i samme situation, så bliver det om muligt en endnu bedre kombination. Hunde og babyer har for eksempel en helt unik evne til at blive bedste venner – og videoen nedenfor er et glimrende eksempel på netop det.

Noget af det mest smitsomme i verden er en anden persons latter – det kan de fleste nok blive enige om. Især meget glade småbørn kan virkelig få en til at føle lykken flyde i hele kroppen – og de spreder både varme og eufori i deres omgivelser.

Derudover bærer de ofte rundt på en stor portion kærlighed, og bliver ofte bedste venner med f.eks. familiens kæledyr.

I videoen nedenfor forsøger moren at vise sin søn, Chase, at ærter faktisk ikke er så ulækre. De kan faktisk være sjove at have med at gøre, skal det vise sig.

Vidunderlig reaktion

Da den lille fyr ikke vil spise sine grøntsager, kaster moren dem i stedet op i luften foran familiens labrador Zoey – som så hopper op og fanger ærterne i luften.

Og babyens reaktion på hundens ærtespisning er helt ubetalelig! Han brister ud i et stort skraldgrin – og det virker til, at han finder hele situationen sjovere og sjovere, for hver gang hunden fanger en ært. Selv lille Chases mor og far kan ikke lade være med at grine stort!

Jeg kan ikke lade være med at grine, når jeg ser denne vidunderlige video!

[arve url=”https://rumble.com/embed/vby1p/” /]

Tøv ikke et sekund med at trykke på del-knappen nedenfor, hvis det her også gav dig et smil på læben!